7.10.2018

TÄYDELLINEN SUNNUNTAI & AAMUPALAOHJE

Kaupallinen yhteistyö   Leivon Leipomo


leivon leipomo-2
leivon leipomo
leivon leipomo-4
leivon leipomo-3

Parhaimpia sunnuntaita ovat sellaiset, kun saa nukkua pitkään ja heräämisen jälkeen sujauttaa tohvelit jalkaan, aamutakkia unohtamatta. Rauhalliset askeleet vievät kohti keittiötä ja puolitiessä laitan puhelimen kautta kauittimista musiikkia soimaan. Kahvi tippuu ja on aika tehdä aamupalaa, jotain yksinkertaista ja nopeaa. Olemme syöneet näitä leipiä nyt useampana viikonloppuna ja ai vitsit ne on hyviä! Mulle täydelliseen sunnuntaihin kuuluu vielä oma rakas istumaan pöydän toiselle puolelle ja  me molemmat selaamme itsellemme inspiroivia asioita. Eli minä yleensä Pinterestiä ja ihmettelen, kuinka siistejä kuvia ja fiiliksiä sieltä voikaan löytyä. 

Mitä sun täydelliseen sunnuntaiaamuun kuuluu?


Aamupalaleipien ohjeet:


> Tämä leipä muistuttaa paljon suursuosikkiani arinarievää, mutta on kiva kokeilla uusia juttuja ruoanlaitossa! Maalaisleivästä saa paksuja ja pehmeitä paloja tätä komboa varten ja se maistuu todella hyvälle. Uskon, että kaikki tällaiset leipäfanit kuin minä pitävät tästä!

Oliiviöljyä
Aura- tai fetajuustoa
minitomaatteja
kananmunaa
pippuria
persiljaa

- Laita pannu kuumenemaan ja lorauta siihen oliivöljyä. 
- Asettele leivät pannulle ja käännä, kun ne saavat väriä pintaan.
- Laita leipien päälle kauttaaltaan valitsemaasi juustoa ja pilkotut tomaatit. Voit myös paistaa muutamia kokonaisia tomaatteja pannulla.
- Riko munat pannulle ja paista niin kauan kunnes valkuainen on hyytynyt. Itse tykkään jättää keltuaisen hieman valuvaksi, jotta se tuo kosteutta leiville.
- Asettele kananmunat leipien päälle ja ripottele päälle pippuria sekä hienonnettua persiljaa.

Tarjoile aamukahvin kanssa hyvässä seurassa jaettuna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti