27.9.2018

NEW HAIR, WHO DIS?

Yhteistyössä Koreus - Design for your hair & Maarit Koistinen
(Kampaamopalveluista ja tuotteista saatu alennus)

Näyttökuva 2018-9-23 kello 20.23.53

ENNEN & JÄLKEEN 

Huh - siitäpä oli vierähtänyt tovi, kun viimeksi olin istunut kampaajan penkkiin. Taisi olla Maaliskuuta, kun viimeksi Maarit on päässyt tekemään taikojaan hiuksilleni. Faktahan on se, että mua hieman jännitti mennä kuuman kesän, joka oli sisältänyt kaksi etelänmatkaa, jälkeen hiukseni ammattilaiselle. Onneksi Maarit on niin ihana ja rento, että hän tuumasi tilanteen olevan ihan ok ja että katse eteenpäin, vaikkakin latvojen tilanne ei olisi ollut niin "paha", jos olisin kesän aikanakin käynyt. 

Kulunut kesä oli poikkeuksellisen kuuma ja kuiva, joka näkyy melkoisen paljon hiuksissa. Ensinnäkin, hiukset vaalenee auringossa, joka on verrattavissa reaktioon, joka tapahtuu kun hiusta vaalennetaan - hius aukeaa. Kesällä myös hikoilu, rantapäivät ja muu meneminen aiheuttaa ainakin itselleni sen, että hiuksia pesee liikaa, joka myös kuluttaa hiusta ja kuivattaa päänahkaa. Alkusyksystä usealla meistä vastassa onkin kuiva ja pörröinen hius - tai ainakin latvat. 

Yksinkertaisuudessaan hiukset tarvitsevat kesän jälkeen todennäköisesti saksia (mulle niitä sai näyttää vain kriittisimmille kohdille. Maarit on siitä ihana, että hän kunnioittaa tätä toivetta), hoitoa ja väripäivitystä auringon haalentamiin väreihin. Parasta on varata aika kampaajalle, sillä ammattilainen osaa tehdä oikeat ratkaisut erilaisille hiuslaaduille ja antaa täsmälliset hoito-ohjeet ja parhaimmassa tapauksessa vinkit uusiin luottotuotteisiin! Kotona kannattaa muistaa hiuksien kosteutus! Tehokkainta on ottaa rutiiniksi tehohoito hiuksiin kerran viikossa tai kuussa, riippuen omasta pesuvälistä ja hiusten kunnosta. Tehohoidon voi tehdä myös kampaajalla ja siihen mulla on teille postauksen lopussa tarjous! 

Mun hiuksia leikattiin sekä värjättiin, tyvellä on yhä oma hiusväri, mutta laitoimme tummia raitoja sekä väriä latvoihin! Olikin jo ikävä tummempaa hiusta, vaikka kesällä huoleton vaaleampi look toimiikin hyvin. Ihanaa, että lopputulos on todella luonnollinen ja ryhdikäs! 

Näyttökuva 2018-9-23 kello 20.24.49



DAVINES 

Koreudesta löytyy nyt myös Davines -tuotesarja. Tämä oli itselleni ennestään tuntematon, mutta mielenkiinto näihin on herännyt Koreuden Instagramista. Katsokaa noita purkkeja, kuinka yksinkertaiset, mutta söpöt! Haluaisin jakaa pienen info-paketin näistä tuotteista, sillä itse olen erittäin vakuuttunut viikon testailun jälkeen sekä siitä, mitä Maarit näistä kertoi.

Davines on italialainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1983. Aluksi yritys teki tutkimuslaboratoriossaan kehitystyötä muille selektisiivisille sarjoille, kunnes oma hiustenhoitosarja perustettiin 1993.  Davinesin arvomaailma sopii Koreuteen ja seuraavaksi kerronkin, että miksi. Tuotteet ovat luonnonmukaisia, joissa luonnonraaka-aineet ovat tähtiroolissa. Davines käyttää italialaisia luomutiloja, joista iso osa raaka-aineista tulee. Tuotteista löytyy muunmuassa naurista, tomaattia, kaprista, oliivia ja linssiä. Sympaattinen tarina esimerkiksi MOMO-tuotteesta, jonka vaikuttavana hedelmänä on hunajameloni - kun meloni on tuorepuristettu tuotekäyttöön, lähetetään sen siemenet takaisin viljelijälle! Mieletöntä! Tuotteissa käytetty pakkausmateriaali on elintarvikemuovia, joka tarkoittaa sitä, ettei niistä irtoa haitallisia aineita ja ne voi pestä astianpesukoneessa - tämä helpottaa uusiokäyttöä kotitalouksissa. Davinesin toiminta on todella läpinäkyvää koko tuotantoprosessin läpi ja vielä tämän lisäksi tuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty. Aika paljon mielenkiintoisia juttuja ja kiva, että yritys on miettinyt isoja asioita huolella loppuun. Hintaluokka tuotteille on seuraava: 250ml shampoot ovat 23€ ja 250ml hoitoaineet ovat 25€.

Jos isompi hiusremontti on jo tehty tai hiukset kaipaavat kosteutusta, Koreus haluaa tarjota kaikille  lokakuussa Tehohoidossa (50€) käyneille kaupan päälle Kevin Murphyn Maxi Wash -shampoon (100ml, arvo 16€ Huom! Etu ei koske pikatehohoitoa). Mainitse vain varauksen yhteydessä mun nimi niin saat hyödynnettyä tuote-edun! Itse olen käyttänyt tätä shampoota joulukuusta lähtien ja olen puhunut siitä muun muassa tässä postauksessa. Tehohoito on ihana hemmotteluhetki itselle sekä kesästä kärsineille hiuksille - hoitoon sisältyy hius- ja hiuspohja-analyysi, kuorinta, tehohoito sekä rentouttava päähieronta. 

Koreuden verkkokaupassa on myös -20% alennus kaikille tuotteille koodilla LOKAKUUALE ja se on voimassa tästä päivästä lokakuun loppuun! Itse olen nyt käyttänyt hoitoaineena Davinesin MOMOa, joka on ollut ihana ja voin oman käyttökokemuksen perusteella suositella sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti