11.9.2016

TUHMA TUHMEMPI BURGER


P9085344
P9085350
P9085336
P9085357-2

Hei vihdoinkin!! JES!! Naughty brgr on avannut ovensa Tampereella. Tampere on mielestäni laahannut vähän jäljessä, mitä ravintolakulttuuriin tulee - nyt ollaan menossa jo vähän sinne päin.  Maltti on valttia ja kyllähän meillä on täällä Tampereella vaikka mitä kivoja rafloja jo :-) 

Oon käynyt Helsingissä tuhmalla burgerilla ja tykästynyt siihen meininkiin! Tää on hyvin randomia, mutta ensimmäiseltä kerralta muistan elävästi hyvän soittolistan ja siitä seuranneen hyvän fiiliksen. Taidettiin Millan kanssa käydä siellä silloin. Okei, hyvä musiikki, hyvä seura ja hyvät maut, mitä muuta tarvii burger-tuokiolta? 

Käytiin testaamassa Tampereen ravintola duuniporukan kanssa ja meidät saattaa bongata seinältä polaroidin muodossa ja sitten viime viikolla ennenkun lähdettiin mökille. Löysin ihan uuden boogien noihin hamppareihin, sillä tuunasin oman pullani maustehyllyn sooseilla ja ekaa kertaa pekonilla. PEKONI. Se tuo hyvää rakennetta, sillä ainakaan mä en tykkää, jos koostumus on liian pehmeä. 

Onko muita Naughty Brgrin "faneja" liikkeellä? 

Naughty Brgr Tampere
Aleksanterinkatu 29

4 kommenttia:

 1. Katoin just sun instassa kuvaa, et vitsit tuolla täytyy päästä käymään! Oon ihan hirvee burger fani ylipäätään ja etin aina hyviä burgeripaikkoja. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kannattaa käydä! Ja etkös nyt asu Helsingissä, niin se on siinä ihan "kulman takana"? ;-) Helsingin rafla on sisältä vähän ehkä hienompi verrattuna tähän meirän tampesterin!

   Poista
 2. Kävin Helsingin Naughty Brgrissa, ja tykkäsin kovasti ruoasta ja paikasta yleisesti ! Kuitenkin tykkäsin enemmän niistä Friends&Brgreista, joten tää tulee hyvänä kakkosena sen jälkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä molemmat ihan pirun hyvät purilaispaikat! Friends&Brgrs on leppoisa ja enemmän pikaruokamaisempi, mutta silti hyvä! Ootko käynyt Ohanassa kauppahallissa? Se on kans ihan mieletön :-)

   Poista