13.9.2016

ON-OFF-SUHDE NIMELTÄÄN LIIKUNTA


P9051400
P9051438
P9051376
P9051392
P9051443
P9051342
P9051401

Treenivaatteet & Kengät Nike
Kuvat - Kati
Edit - Minä

Hei urheilu - pitkästä aikaa.

Meillä ei aina ole ollut helppoa. Meillä on itseasiassa enemmän vaikeita aikoja kuin niitä kuuluisia hyviä. Muistelen kuitenkin lämmöllä sitä aikaa, kun olit läsnä arjessani. Vitsit silloin oli hyvä fiilis! Sitten jäit kaiken muun jalkoihin. Liian usein olen jättänyt sinut hyvien geenien varjoon ja tahalleen ollut välinpitämätön.  

On-off-suhde. Tuutko puoliväliin vastaan, jos koitettais taas? Viime viikkoina ollaan nähty aina silloin tällöin - rappusia juostessa! Olihan se all fun and games, kunnes mun lemppari housut repes. Taitaa reeni mennä taas perille. 

Sincerely,
Rapakuntoinen Riikka


Niin, ei tässä enää tekosyitäkään taida olla. Koulusta saa upouuden salin ja ryhmäliikunnat alle satasella vuodeksi käyttöön. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja otan säännöllisen liikunnan osaksi arkea, sillä se on fakta, että siitä tulee hiton hyvä ja energinen olo. Urheilu ei koskaan oo ollut mun juttu, mutta eihän sen kai tarviikkaan olla. Se ei tarkoita sitä, ettenkö silti tarvisi sitä pysyäkseni skarppina ja terveenä. 

Ja sitäpaitsi, siitähän voi vaikka tulla mun juttu!

3 kommenttia:

  1. Hop, täällä kans yks jolla on ollut hyvin hankala on-off suhde liikuntaan! :D Ja mullakin on kans suunnitelmina ottaa itseä niskasta kiinni. Tsempit sinne liikuntaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän hitto siinä on, että siitä ei oo jäänyt sellaista ON juttua :--D Ehkä me tsempataan ja nyt ihan oikeesti ja aidosti vaan tehdään se päätös jatkaa urheilua? YES!

      Poista