9.9.2016

MY WEEKEND


P9082041
P9095612
P9095599
P9082006-2
P9082064

Torstai oli käytännössä mun viikonloppu! Virallisesti viikonloppu menee töitä tehdessä, eli oli ihan mahtavaa piipahtaa mökillä rentoutumassa. Ja vitsit mikä ilma - tää on parasta syksyssä. Raikas ja aurinkoinen ilma sekä värit. Onhan tää yks hienoimmista vuodenajoista, ihan heittämällä. Ollaan nyt autossa matkalla kotia okei koulua, vaikka olis tehnyt mieli jäädä mökin rauhaan ja yllä oleviin maisemiin. 

Ens viikon viikonloppu menee kans mökillä, tosin eri paikassa ja eri meiningillä - meillä on nimittäin rapujuhlat! Haha, ne on kyllä sellaiset pirskeet, että niiden jälkeen tarvis vielä toisen muutaman päivän mökkireissun pelkästään palautumiseen.

Ihanaa viikonloppua :-* 

13 kommenttia:

 1. Noi sun arskat! Ihanan väriset ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään niistä kyllä itsekin! Vekkulit! :-)

   Poista
 2. Oisko sulla antaa vinkkejä ku pakkailen tässä just 3kk reissukamoja Arizonaan.. Mitä ite koit omalla reisuulla, mitä kannattaa ehottomasti ottaa mukaan ja mikä taas mahollisesti on turhaa? :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On!! Tärkein vinkki on, että pakkaa monipuolisia vaatteita ja simppeleitä yhdistelmiä. Meillä oli jenkeissä vitsi, että ei pakattu ollenkaan paitoja mukaan 😅 Tai oli paitoja, muttei mitään fiksuja! Kaikki oli joko liian lyhyitä, väärällä materiaalilla tai liian villillä kuosilla. Meillä ja mulla oli liikaa sellaisia vaatteita, jotka ei sopineet yhteen ollenkaan. Ja mä pakkasin siinä mielessä vääriä vaatteita, että mietin liikaa muotia, trendiä ja "cuuleutta" - olis pitänyt oikeesti miettiä käytännöllisyyttä ja käyttöpaljoutta. Sieltä voi ostaa spesiaalimpeja vaatteita ja kesämekkoja yms, mutta Suomesta kannattaa ottaa ne varmat valinnat mukaan. Niin tylsältä kuin se kuulostaakin. Arizonassa on lämmin, mutta ota ihmeessä jotain neuletta mukaan iltoja varten 😊 Mä pakkasin liikaa bikinejä mukaan, sillä ostin sieltä jonkun verran lisää. Puuvillaiset vaatteet oli paljon käytössä ihan niiden hengittävyyden vuoks!

   Pyyhkeitä ja muita perustarvikkeita ostettiin TJ MAXXista tai MARSHALLSista, sieltä löytyi halvalla lakanat yms. Otin tosin kotoa yhdet lakanat mukaan tuomaan kodin tuntua, mutta jätin ne sit Jenkkeihin kun lähdin. Mulla oli laukuissa ylipainoa 10kiloa hups! Meikit on Amerikassa halpoja ja niitä löytyy ihan huoltsikoista apteekkeihin, ota siis mukaan vaan pakolliset meikit?

   Kengistä otin vaan sellaisia mukaan, joiden tiesin olevan hyviä. Fläpärit eli varvasläpsyt ja tennarit ostin sieltä 😊

   Onks vielä jotain mitä haluat tietäö? Vastaan mielelläni!

   Poista
  2. Kiitti vinkeistä, erityisesti tosta iltojen neuletarpeesta. Oon varmaa liikaa tuudittautunu siihe ajatukseen et Arizonassa on lämmin ;D
   -Juuli

   Poista
  3. Arizonassa on varmasti lämpimämpi, kuin Newportin suunnalla! Mutta illat oli mun mielestä yllättävän vilpoisia välillä :-) Kaikki tsemppi sulle mukaan Arizonaan ja jos tulee missään vaiheessa matkaa kysyttävää niin laita kommenttiboksi tai sähköposti laulamaan!

   Poista
 3. Ai vitsit, miten ihanannäköinen paikka! Tsekkailin jo ihan kateellisena Instasta kuvia ja videoita tästä paratiisista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä yks kivoimmista mökeistä, missä oon koskaan käynyt - niin miljööltään kuin tunnelmaltaan :-) Harmi kun mökkeily on ollut viime aikoina liian harvinaista herkkua!

   Poista
 4. On toi kyllä ennemmin huvila kun mökki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan miten sen itse haluaa tulkita :-D

   Poista
 5. Ei vitsi miten upeita kuvia ja aivan ihana blogi muutenkin! <3

  Mukavaa viikonloppua! :)

  - Reetta
  http://www.reettaekstrom.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möö voi kiitos! <3 Tästä olen otettu - sun blogia on kans tullut seurailtua ja instassa sulla on ihanan aito meininki!

   Poista
  2. Voi miten ihana kuulla, kiitos tuhannesti Riikka! <3

   Poista