21.4.2016

SO GOOD I COULD CRY


parsa-5

parsa-8
parsa-4
parsa-2
parsa-3

No nyt ei ole sen kummempaa ruokaohjetta tarjolla, halusin vaan tulla hehkuttamaan, että tein maailman parasta pizzaa tuossa toissapäivänä. Ne ketkä snäpissä mua seuraa (@riikkakuu), tietävätkin jo, että saikkupäissäni herkuttelin itsetehdyllä pizzalla. 

Pientä taustatarinaa tähän pizza-innostukseen. Saatiin synttärilahjaksi meidän ystäviltä pizzakivi, eli sellainen kivinen alusta, joka laitetaan uuniin kuumentumaan! Sen kylkeen saatiin käsinkirjoitettu ohjevihko (♥), joka sisältää täydellisen pizzan perusteet. Ensimmäinen oivallus oli se, että pizza tehdään 00-jauhoihin - aaa okei, tähän tarvitaankin jotain spesiaalijauhoja! Eikä muuten ihan turhaan, sillä uskon vahvasti niiden jauhojen olevan salaisuus siihen, miten taikinasta saa tehtyä niin ohuen ja joustavan. 

Tiistaina sitten tein elämäni parhaan pizzan. Niin hyvän, ettei olisi ollut liioiteltua tirauttaa pienet ilon kyyneleet sen vuoksi. Olin onneni kukkuloilla ja soitin poikaystävälleni kertoakseni kuinka taivaallista pizza voi olla. VIRHE. Hän nauroi pizzalleni ja kummasteli, kuinka mulla aina jää proteiinit pois........Mun täytevalinnat oli kuulemma biojätettä :--D Myöskään mun äidistä ei ollut iloa aiheen tiimoilta, ei kuulemma uponnut mun pizzan sisältö ollenkaan.

Mitä mun pizza sitten sisälsi? Täydellisen rapean ja ohuen pizzan päälle kokosin parmesaanijuustoa, mozzarellajuustoa, vuohenjuustoa sekä parsaa. Koko komeuden viimeisteli muutama pisara chiliöljyä ripoteltuna sinne tänne. Vähän rucolaa sekä tuoreita kirsikkatomaatteja. 

Täytyy sanoa, että ei paljoa äidin tai poikaystävän mielipide paina, sillä teen tänään samanlaisen pizzan. Tosin saan seuraa mun ystävästä, joka on ihan yhtä fiiliksissä näistä täytteistä kuin minäkin! 2 kommenttia:

  1. Onpa hyvännäköstä pitsaa! :) Löysin sun blogin instagramin kautta ja ihastuin sielä sun nätteihin kuviis :) Voitko sanoo millä sovelluksella muokkailet kuvias ja onko sulla jotain vakkari filttereitä että saat sun feedin pysymään yhtenäisenä ? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Instagram on niin ihana inspiraation lähde- kiva kun oot just sieltä tänne löytänyt! Puhelimella muokkaan VSCOlla ja Afterlightilla, jossa mulla on itse tekemiä filttereitä samoin kuten koneella. Nykyään säädän enemmän kirkkautta, varjoja ja värien syvyyttä. Sori myöhäisestä vastauksesta! Kiitos kommentistasi :-)

      Poista