15.1.2017

HIUKSET PISTI HYMYN HUULILLE


th-7
th-19
Takki Tiger of Sweden / Farkut Cubus / Huivi LV / Kengät Vamos / Laukku Céline

th-5
th-20
th-2

Kuvat - Maj, editointi minä

Terkkuja mökiltä! Tänään olisi tarkoitus lähteä kotia kohti, mutta sunnuntaipostaus on vielä rustaamatta. Sunnuntai on mun lempparipäivä tehdä ja julkaista postaus. Ainakin itse luen sunnuntaisin paljon blogeja, plärään Bloglovinia ja Pinterestiä. 

Kulunut viikko on ollut kokonaisuudessaan poikkeuksellisen onnistunut ja miellyttävä. Yksi viikon paras juttu oli kampaajakäynti Koreudessa! Jatkettiin siis meidän hiusprojektia ja jos missasit viime kerran, postaus löytyy täältä. Vitsit, kuinka tyytyväisenä lähdin sieltä jatkamaan päivääni. Kuvissa vieraileva, koko naaman valloittava hymy johtuu siis siitä. Palaan tarkemmin aiheeseen vielä omalla postauksella, mutta tästä saatte jo vähän fiiliksestä kiinni. 

Keskiviikko oli ihan älyttömän tuulinen päivä ja kotonakin kuulosti vähän siltä, että katto lähtee pian tuulen mukana mäkeen. Uhmattiin kuitenkin Marin kanssa tätä sääilmiötä ja lähdettiin kuvaamaan - naureskeltiin jopa, että viimeksi oli -20 ja rapiat pakkasta ja nyt kovin tuuli naismuistiin, mitähän ensi kerralla? 

8 kommenttia:

  1. Vau miten ihanat kuvat!♥ Noi kengät on upeat :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Kengät on ihan superkivat ja ihan hemmetin hyvät jalkaan!!!

      Poista
  2. Nämä kuvat pistivät hymyilyttämään täälläkin päässä :) Upeat hiukset! Mikäköhän huulipuna mahtaisi olla kyseessä? Ihana sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, hymy siis luo lisää hymyä! :-) Huulipuna on MACin MOCHA, joka on on luonnossa kyllä rusehtavampi kuin näissä kuvissa. Kiitos!

      Poista
  3. Tosi kiva asu ja upeat hiukset, näyttävät paksuilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Mulla ei ole kovin paksut hiukset, mutta mulle laitetaan kampaajalla EVON yhtä föönaussuihketta, joka tuuheuttaa hiuksia. TOIMII!!

      Poista
  4. Mikä LV:n huivi tuo on? Vaikuttaa vähän pienemmältä, joten voisi olla sellainen jota etsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon saanut tuon joululahjaksi, mutta kyllä se ihan normikokoinen on 🤔 En vaan koskaan ikinä halua pitää sitä kolmiona, vaan käärin sen pitkän malliseksi ja kiedon muutaman kerran kaulaani + solmuun 😁

      Poista