12.1.2017

PIKKU PAKKANEN


minus-6
minus-7
minus-2
minus-4

Voi jukupätkä mä sanon. En nauti kylmyydestä, mutta valosta kylläkin. Eilen oli pimeää, koko päivän. Vaikka palelen helposti, ottaisin pakkaset ja lumen takaisin koska vaan. #SÄÄAVAUTUMINEN. Huomenna lähdetään pitkästä aikaa mökille! Sinne missä ylemmät kuvat ovat otettu, eikös ole aika talvinen meininki? Nuo on otettu Itsenäisyyspäivänä, jolloin vieraina olivat myös pikkupakkaset ja aurinko. Oli oiva tilaisuus testailla uutta objektiivia ja ihastuttiin sen tekemään jälkeen. 

Mulla ei oikein ole mitään höpötettävää tänään, mutta ei kai aina tarvitse ollakaan. Tahdoin silti tulla sanomaan tänne moikat! :-) Kovin hiljaisia olette olleet viime aikoina - onko siellä ketään? 

4 kommenttia:

 1. Uusi lukija ainakin paikalla hep! Aivan ihana blogi, kirjoitat kaikesta ja ei mistään :) kahlasin kaikki postaukset läpi ja oikein naurattaa miten olen pystynyt samaistumaan useaan otteeseen. Eräässä postauksessa kun kirjoitit että katsot elokuvat Holidaysta joulupukkiin ja noita rumpuun niin miehelle naureskellessa sitä se tokaisi että voi elämä teitä on kaks :D terkuin Tiam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti!! Kiitos paljon tästä <3

   Hauskaa, että pystyt samaistumaan! Tähän vielä voisin paljastaa, että ne jouluelokuvat pyörii joskus muulloinkin kuin jouluisin haha!

   Poista