18.9.2016

HELLO WHAT'S UP


P9071642
P9071738
P9071796
P9071850
P9071721
P9071657

Paira Cubus / Housut Cotton On / Kengät Vamos / Kello DW

Helou! Voisko jo melkein sanoa, että pitkästä aikaa? Me ollaan tultu iltapäivällä kotiin takaisin rapujuhlista! TSIIIUH ne on kyllä sellaiset pirskeet, että heikompia vois kauhistuttaa :-D Oli aivan superhauska viikonloppu ja taisin yöllä kokon äärellä muutaman onnenkyyneleen tirauttaa ihan vain sen vuoksi, että oli niin siistiä. HAHA - perus. 

Postauksen asusta sen verran, että toi paita on pelkkää rakkautta. Ja kengätkin. Paita on 100% orgaanista puuvillaa, eikä ryppyynny samalla tavalla kuin viskoosi-painajaiset! Nahkatennarit ovat italialaista käsityötä ja luumun sävyinen metallihohto on mielestäni melko veikeä. Simppelit tennarit toimii myös muhkeiden neuleiden kaverina! Neuleista tulikin mieleeni Lidlin paljon puhutut kashmir-neuleet. Ehkä käyn itsekin niitä tunnustelemassa, jos niitä on jäljellä. 

Kohta pitää laittaa jo unta kaaliin, koska ensi viikko alkaa rapealla kello kuuden aamuvuorolla. Mutta sitä ennen meen vielä napauttamaan saunan päälle ja laitan soimaan Chisun version Lauri Tähkän biisistä Polte. Jessus, kuinka upea. Ja jep - Vain Elämää fanityttö92 täällä näin!

Kuvat  - Jenni
Edit - Minä

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia<3 Nuo housut näyttää kivoilta, samoin tuo paita laadukkaalta matskulta vieläpä :) Mitä "merkkiä" nuo housut on, ihan farkkua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitso <3 Housut on kyllä kivat - ne on siis puuvillaa + elastaania, vähän farkkulegginsien tapaiset, mutta jämptit :-D Veikkaisin, että esim Mangossa olis jotain hyvin vastaavia!

      Poista