20.9.2016

8 x RANDOM


DSC_0065

 • Miksi kaikki puhui vielä viime viikolla intiaanikesästä? Eikös intiaanikesän idea ole helle? Mun mittari näytti +18 ja tuntuu kuin +15, en ymmärrä. Tosin toivon vielä, että OIKEA intiaanikesä rantautuisi hetkeksi meille. 
 • Saisko jostain vielä sellaisen koneen joka eliminoi kakshaaraiset? Mainos sellaisesta pyöri ostos-tv:llä joskus sata vuotta sitten, mutta tulipahan mieleen! 
 • Aiempi ajatus popsahti mieleen, kun olin suihkussa. Vitsit siellä tulee kyllä aina maailman oudoimmat ideat ja oivallukset haha! Tai saunassa! Varmaan suoraan johtuen siitä, että siellä on aidosti ilman telkkaria tai sosiaalista mediaa ja ajatukset alkaa käydä ylikierroksilla? 

DSC_0063

DSC_0053

 • Miksi Janne Kataja kertoo uudessa ohjelmassaan kaikille tekevänsä ohjelmaa ihmisten vieraanvaraisuudesta? Totta hitossa kaikki muuttuu nollasta sataan super vieraanvaraisiksi, kun tietää koko homman näkyvän telkkarissa haha :-D
 • Oon kirjoittanut mun puhelimen muistiinpanoihin tekstin: "Haluaisin hetken vielä elää tätä mikämikämaa-elämää ja herätä uuteen aamuun ilman minkäänlaista stressiä tai kiirusta. Mun mikämikämaassa syödään mokkapaloja aamupalaks ja siipiä iltapalaks." 
 • Kun saan ajatuksen tai idean, mun on kirjoitettava se ylös, etten vaan unohda sitä. Veikkaan, että toi ylempi on just sellaisena hetkenä raapustettu. Voisin joskus tajuta, että kaikkea mitä tulee mieleen EI tarvitse sanoa tai kirjoittaa......
 • Oon ollut tosi iloinen ja hyväntuulinen viime aikoina, enkä oikeastaan edes tiedä miksi. Mutta tarviiko sitä kivan fiiliksen lähdettä aina löytää? Eiks vaan voi olla?
 • Okei, yhen jutun osaan sanoa! Tää blogi ja te mun lukijat. Kiitos. Kiitos suurella sydämellä. Kiitos kommenteista niin blogin puolella kuin muuallakin. Saan teistä voimaa olla oma itseni ja olla tuntematta alemmuuden tai huonommuuden tunnetta, joka toisinaan meinaa saada musta otteen. Joo, Siitä oon superonnellinen. 

Kuvat - Mia
Edit - Minä

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos ☺️ Ja samaan hengenvetoon pakko todeta että kuin myös!

   Poista
 2. Ihana oot, Riikka! <3 Nää kuvat on kyllä niin lemppareita - AH! Upee sä.

  <3:llä Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wäää Mia, meidän kuvailut on ollu kyllä huikeita - SUURI KIITOS ♥️

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Sellaiseksi tarkoitettukin eli kiva kuulla ☺️

   Poista
 4. Sait tällä postauksella hymyn munkin huulille! :) Täytyy sanoa et sun blogi on kyllä yks ihan mun suurimmista lemppareista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin lyödä vaikka mistä vetoa, että tää kommentti sai isoimman hymyn mun huulille! Kiitos ♥️

   Poista