14.9.2016

HEIPPA


DSC_0017

Meidän elämässä sanotaan heipat melko monessa tilanteessa. Arkisesti ja kevyesti, että nähdään taas. Mutta "heippa" tapahtuu myös toisenlaisissa tilanteissa - ajan kanssa ja huomaamatta. Mitä useampi vuosi tarttuu mittariin, sitä useammin joutuu sanomaan toiselle moikat. 

Heippa - nähdään huomenna/ensi viikolla/ensi kuussa  on mun ylivoimainen lemppari. Varmuus siitä,  että todellakin nähdään. Välimatka on vaan hetkellinen juttu ja kohta taas tavataan. 

Sanattomat heipat - kun tiet vie ajansaatossa eri suuntiin. Pysytään tuttuina, mutta syvällisempi suhde haurastuu vähitellen olemattomaksi. Aiemmin ystäviä, mutta nykyään tuttuja. Niin se menee ja se on ihan OK. Kun muistelen lukioajan isoja ystäväporukoita, hymyilen. Kiva, että ne tyypit on olleet silloin osa kaikkea. Osa heistä on vieläkin tärkeitä ystäviä, osa on tippunut vuosien varrella kyydistä pois. 

Sellaiset heipat, jotka tekee kipeää. Tarkoituksella päätetyt suhteet, mutta myös sellaiset, joista tuntuu vaikealta päästää irti. Viime kesän lopussa sanoin heipat mun ihanalle Cali-perheelle ja työporukalle. Itkin koko päivän ja välillä sen jälkeenkin.

Heipat, kun tiedät, että tämä saattaa olla viimeinen kerta kun näette. Ja tämä menee mulla samaan sarjaan ylemman kanssa. En ole ennen viime kesää "hyvästellyt" ketään niin, että olisin samalla hetkellä tajunnut, että me ei enää ehkä nähdä - koskaan - mutta kiitos näistä hetkistä. Kiitos avusta ja hyvästä energiasta. Ja taas itketti :-D

Heippa - älä mee. Omistettu kaikille ystäville, jotka ei asu Tampereella !!!!!! Hahah, pilke silmäkulmassa tietysti. Tuo sama fiilis tulee välillä keskellä kylmää talvea, kun aamu on pimeä kuin säkki. Ja silloin se on yleensä sänky, joka kuiskii mulle noin.

Heippa - oli kiva nähdä pitkästä aikaa, oot tärkeä. Omistettu erioten kaikille ystäville, jotka ei asu Tampereella. Love u all. Ja niitäkin, ketkä täällä asuu. 

Heippa - kiva tutustua! Sit on nää uudet tuttavuudet ja tuoreet ihmissuhteet. Vitsit kuinka siistiä elämä on, kun se sattumalta heittää mielettömän helmiä tyyppejä sun nenän eteen. 

DSC_0013
DSC_0005

Sanoin viime viikolla heippa mun rakkaalle työkaverille, joka suuntaa kohti uusia seikkailuja. Se oli sellainen heippa, että nähdään pian. Ei lopullinen, mutta hieman lohduton kuitenkin. Töissä tulee vietettyä paljon aikaa ja oon siitä onnellinen, että oon aina saanut työkuvioista pysyviä ystäviä. Kati meni ja kirjoitti meille kaikille kirjeet. Kun omassani luki Coco Chanelin lainaus "Kauneus alkaa siitä hetkestä, kun päätät olla oma itsesi" liikutuin - kuinka onnellista kuitekin on, että elämässä on sellaisia ihmisiä, kenelle on vaikea sanoa heippa pidemmäksi aikaa. Muttei lopullisesti.  Kuvat - Mia
Edit - Minä

8 kommenttia:

 1. Voihan itku! Kiitos ihanasta tekstistä <3 Ja näähän ei tosiaankaan ollu lopulliset heipat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tietenkään!!! Pian nähdään ♥️👋🏻

   Poista
 2. Ihana postaus Riikka!<3 Varsinkin kun on ulkomailla, tää kolahti jotenkin tosi paljon. Mutta voi miten onnekas sitä tosiaan onkaan, että elämässä on ihmisiä, jotka tekevät hyvästien sanomisesta niin vaikeaa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lilli, I know the feeling ♥️ Vaikka elämä on just sitä mitä siitä tekee, kylläne kaikki rakkaat tyypit tekee kaikesta vaan vielä parempaa ✨

   Poista
 3. Ihania kuvia! Mistä tuo paitaa mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊 Paita on COSin, 100% villaa ja varmaan vieläkin myynnissä 😊

   Poista
 4. Ihana postaus - tuli tippa silmään! Itse asun ulkomailla ja tämä todella kolahti.

  Olen muuten laittanut sulle sähköpostia yli viikko sitten ja tänään uudelleen (työskentelen firmassa johon otit yhteyttä). Kannattaa kurkata roskapostiin :).

  Hanna xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että herätti tunteita ☺️

   Kiitos muistutuksesta! Siellä se roskapostissa makoili (😟), nyt on vastattu!

   Ihanaa viikonloppua ✨

   Poista