12.2.2016

AUTUMN VIBES


IMG_1552

IMG_1550


Kuvat - Pekka

Keskellä lunta on ihan ok fiilistellä mennyttä syksyä. Vitsi mitkä värit! Ja vitsi kuinka hyvässä kunnossa mun ripset on olleet! Talvella on paljon vaikeampi saada eloisia ja värikkäitä kuvia, koska no..Kyllähän kaikki sen syyn näkee, jos katsoo ulos ikkunasta. Nyt siellä on lunta! Mutta toissapäivänä oli melkoinen fifty shades of grey show menossa. 

Ja ihan polkupyörästä jääkaappiin - tässä on piakkoin BIG THINGS COMIN' !!! On pientä extempore-meininkiä maaliskuun alkuun, mutta myös hieman pidempään suunniteltu työharjoittelu lähenee. Ulkomailla. Kesällä. Ugh jännittää! Palaan näihin vielä omien postauksiensa kera :--)

Kivaa viikonloppua! 


8 kommenttia:

  1. Kuinka täydellinen toi vika kuva on?? <3 <3

    VastaaPoista
  2. Hei aivan ihanat kuvat, vau! Ja jestas, mikä tuollaisten ripsien salaisuus on? :D PS. Ehkä törmätään Pariisissa, luin Millan blogista että tekin tulette molemmat Marimekon presikseen, joten siellä nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ripaus syksyä tähän harmaaseen talveen :--D

      Hahaa ripsien salaisuus löytyy kauppojen hyllyltä! Oon käyttänyt siis erillistä ripsiravinnetta! En tosin ymmärrä, miten ripset tuolloin oli noin upeat. No toivottavasti törmätään Pariisissa! Mun mielestä on ihanaa päästä tutustumaan muihinkin likkoihin ketä sinne lähtee - aika hieno reissu tulossa :-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Toivottavasti kevät tulis pian ja aurinkoiset kuvat saa jatkoa! :--) Kiitos!

      Poista
  4. Myös minun huomion kiinnitti nuo upeat ripset! Millä ravinteella olet saanut aikaan noin uskomattoman lopputuloksen? :) Tykkään sun blogista aidon ja rehellisen fiiliksen vuoksi. Et yritä tehdä elämästäsi kiiltokuvaa, vaan jos on huono päivä voit myös kirjoittaa siitä. Kun on kiire, niin on kiire. Hatunnosto! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkään aina, että saan mielettömän saarnan siitä, jos paljastan mikä ravinne on kyseessä...... :--D Sellainen kuin Revitalash - paljon kohua aiheuttanut tuote, mutta itselläni toiminut erittäin hyvin, ilman mitään negatiivisia vaikutuksia.

      Kiitos paljon kommentistasi! Sitähän se elämä on - kaikkia tunteita ja aikakausia sekaisin. Kiiltokuvaa on turha alkaa luomaan, kun en sellaisessa edes haluaisi elää :-)

      Poista