14.2.2016

LIFE-CHANGING MAGIC


IMG_1702
IMG_1707
IMG_1709

"The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k is for all of us who work too much, play too little, and never have enough time to devote to the people and things that truly makes us happy"

Mun ystävä Laura oli ostanut tän kirjan ja mielenkiinnosta halusin lukea sen itsekin. Ja voi pojat - eipä ole mikään turha kirja! Olen sitä nyt jonkun verran lukenut ja hämmästyin kuinka fiksu sisältö tässä on! Huumoriin kiedottu teksti kuitenkin kertoo siitä, kuinka hyvinvoinnin voi saavuttaa - kunhan ei stressaa sellaisista asioista, joilla ei ole oikeasti merkitystä. Kuppi kahvia, suklaata ja tämä kirja. 


Ihanaa sunnuntaita ja muistakaa ystäviä! Nimittäin rakkaat tyypit on niitä, ketkä meitä kantaa vuodesta toiseen  


8 kommenttia:

 1. Hitsi kun kuulostaa mienkiintoiselta kirjalta! Mistä moisen voi ostaa? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mielenkiintoinen ja mielekästä luettavaa :--) Mä tilasin omani Adlibrikseltä! Oli siellä melkein kympin halvempi kuin esimerkiksi Akateemisessa kirjakaupassa.

   Poista
 2. Vitsit miten hyvän oloinen kirja! Pakko laittaa tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut hauskaa luettavaa, tulee melkoisia oivalluksia rivi toisensa jälkeen :--)

   Poista
 3. En ees olis tienny tämmösestä kirjasta ellen ois törmänny sun blogissa :D selasin just mitä mieltä ihmiset on siitä mut kiinnostais kuulla suomalaisten mielipiteitä kirjasta. Ois kiva jos kirjottaisit pidemmän mielipiteen kirjasta jos vaikka herättäis kommenttiosudessa keskustelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei eli siis oot lukenut tän? Mä oon lukenut aina kun on ollut siihen sopivaa aikaa, mutten oo vielä lopussa :-) Kyllä herättää mietteitä ja on ollut ajankohtaisia juttuja mulle, joten ehkä kokoan siitä tulleet oivallukset ja ajatukset ylös. Hyvä idea! :-)

   Poista
  2. Ei, en ole siis lukenut :) vain ulkomaisten bloggaajien postauksia kirjasta. Mietin vielä kirjan hankkimista vaikkei se paljoa maksa.
   Marie Kondon kirjat jotka on käännetty englanniksi olen lukenut (joista tää kirja on parodia) ja itse aloin myös silloin miettimään oman ajan priorisointia, mutten yhtään niin paljon kuin Sarah :D turhia some-tilejä suljin ja yritän nyt jättää nettikaupoissa surffailua johon olen jäänyt koukkuun.

   Poista
  3. Okei! Englanti tossa kirjassa on todella todella helposti luettavaa kyllä :--)

   Hei hieno juttu, että olet oivaltanut juttuja ja tarttunut toimeen! Just näinhän sen pitää mennä!

   Poista