11.2.2016

INSTAGRAM FAVS


Instagram on mun lemppari sovellus koko puhelimessa. Mun mielestä on ihanaa seurata ystävien, perheen ja tuttujen arkea ja elämää kuvien kautta, mutta on myös ihanaa saada ämpärikaupalla inspiraatiota tuntemattomien kuvista. Mun mielestä on kyllä aika erikoista, että nää mun lempparit on värimaailmaltaan tosi hillittyjä ja harkittuja - harmaita jopa, kun taas mun instagram feed on värikäs ja sekalainen. Mutta tässä on nyt mun tän hetkiset lempparit! 

IMG_1525

Mun ystävä vinkkasi tästä joskus ja aloin välittömästi seuraamaan! Ihan mielettömän ihana kontrasti kuvissa ja simppelit asettelut on mun mieleen. Plus tällä mimmillä on ihan älyttömän kiva tyyli! Tästä saa paljon hyvää fiilistä ja inspiraatiota. 

IMG_1522
ÄÄÄK niin symppis! Sazan on videobloggaa ja hän laittaa välillä lyhyitä videopätkiä myös instaan - vitsi kun itsekin osaisi olla niin luonteva ja aito. Kuvat ovat melko värikkäitä ja mielenkiintoisia! 

IMG_1523

Suomalaisen Vienan instagram on ihan älyttömän hieno. Niin tasapainoinen ja harkittu - kaikkea mitä mä en ole :--D Luulen, että sen takia se viehättääkin. Pohdin usein, että vitsi kuinka se osaakaan ottaa näin hienoja kuvia ja tehdä niistä hänelle näin tunnuksenomaiset. Hatunnosto! 


IMG_1524

Koska rakastan Australiaa ja ikävöin sinne. Kun sanon, että Australiassa näyttää just tolta, kun noissa kuvissa - puhun totta. Se on ihan älytöntä, miten hyvin ja aidosti @australia tuo Australian kuvien muodossa meille kaikille! Australia Australia Australia - monta kertaa sekin pitää sanoa :---DEi kommentteja:

Lähetä kommentti