23.12.2018

JOULUHÖSSÖTYS

Kättä pystyyn, kuka tunnistaa itsensä sanasta jouluhössöttäjä! Oon joskus niin paha jouluhössöttäjä, että voisin jopa nostaa molemmat kädet kattoa kohti syyllisyyden merkiksi. Viime päivinä oon miettinyt, kun oon juossut viimeisillä asioilla ja tekemässä jouluhankintoja, miksi sitä ottaa niin suuret paineet koko joulusta. Ja itseasiassa kaikesta, mikä tapahtuu ennen joulua. Nykyään osaan ottaa aattona ja joulupäivänä jo iisiimmin - keskityn täysillä läsnäolemiseen, tunnelmointiin ja syömiseen. Kaikki aiempi hössötys katoaa. 

Ehkä ensi jouluksi päätän, etten hössötä (ja aloitan valmistelut kuitenkin jo ajoissa, ettei viimeisenä viikonloppuna ennen aattoa tarvitse raapia päätään, että mitähän vielä). 


Näyttökuva 2018-12-23 kello 13.18.28

Viime aikoina on ollut asioita, jotka on pitänyt mielen kirkkaana. Työpaikan "ugly xmas sweater" - päivä oli hauska ja oli mukava lähteä joulun viettoon sen jälkeen. Jouluvalot tuo ihanaa tunnelmaa muuten pimeään vuodenaikaan, vaikka mielestäni Tampereen kaupungilla olisi varaa tsempata niiden suhteen hieman enemmän. Kun koko keskusta on revitty auki, on tunnelman luomisella vielä isompi merkitys, jotta ihmiset haluavat lähteä keskustaan pyörimään. 

Näyttökuva 2018-12-23 kello 13.18.39

Poltettiin Jonnan kanssa myös kaksi pellillistä pipareita ja sainkin aika monta viestiä siitä, että ERI KOKOISET PIPARIT OMILLE PELLEILLE! juujuu, ensi vuonna sitten. Onneksi tällekin tapahtumalle osasimme nauraa, vaikka kyllähän se vähän harmitti että kirjainten tekemisen kova piiperrys meni hukkaan. Kerkesin myös käydä Helsingissä, mutta en jouluostoksilla vaan tapaamassa rakasta ystävääni Millaa! 

Nyt puen vaatteet päälle ja lähden VIIMEISEN kerran asioille. Wish me luck! 

JA IHANAA JOULUA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti