9.12.2018

LEIVON LEIPOMO - GRANOLALEIPÄ

Kaupallisessa yhteistyössä Leivon Leipomo kanssa

leivon leipomo granola leipä-2
leivon leipomo
leivon leipomo granola leipä-4
leivon leipomo granola leipä-5

Aamu Rukalla lähti liikkeelle erinomaisesti Granola-leivän äärellä. Leivässä pääosassa on täysjyvä kaura ja pienet hedelmäpalat. Leivässä on siis karpaloa, papaijaa ja aprikoosia!

Mielessäni pyöri erilaisia variaatioita, millaisen leivän haluaisin luoda - perinteinen juustokinkku vai jotain muuta? Vuohenjuustoa ja  viikunaa? Sain jostain syystä mieleeni banaanin ja siihen sitten jumahdin. Näinpä lautaselle päätyi paahdettu Granola-leipä maapähkinävoilla, suolapähkinärouheella, paahdetulla banaanilla ja pensasmustikoilla. Leivistä tuli maukkaita ja aion ehdottomasti kokeilla tällaisia erilaisia makuja lisää! Maustamaton tuorejuusto sopisi leivälle varmasti myös hyvin esimerkiki mansikoiden kanssa kesällä. Olemme syöneet leipää Rukan reissullamme jokaisella aamulla ja hyvää palautetta on tullut siitä, että myös se perinteinen juusto+kinkku toimii leivällä hyvin. Aina ei tarvitse kikkailla. 

Täytyy sanoa, että täydellisten sunnuntaiden joukosta tämä on yksi lempparini! Aamupala ystävien kanssa lumisissa maisemissa odottaen päivän seikkailuja, tästä sai energiaa ja hyvää fiilistä heti aamusta alkaen. 

Aiemmat osat voit lukea TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti