7.1.2019

Terkkuja sairastuvalta!

fazer cafe-2
fazerc


Täytyy tähän alkuun sanoa, että fiilis ei viikonloppuna TODELLAKAAN ollut noin iloinen, kuin ensimmäisessä kuvassa. Koska.... Pitihän se kokea nyt aikuisiällä, nimittäin oksennustauti. Hyhhh tuntuipa vastenmieliseltä edes kirjoittaa tuo sana. Mutta fakta se on! Ensiksi se iski poikaystävääni ja tiesin sillä sekunnilla, etten minäkään siltä välty. Onneksi tauti oli lyhyt, mutta kuumeilu siihen kylkeen oli erittäin epämiellyttävää. Jatkuva 38,5 asteen lämpö oli melko ärsyttävää ja eikä se särkylääkkeilläkään tahtonut pysyä poissa. Kuumeen nouseminen ja siitä aiheutuvat vilunväristykset on kyllä inhottavia. Tänään kuitenkin heräsin ilman kuumetta ja ihan hyvällä ololla. Seuraavaksi täytyy siivota koko kämppä tai vaihtaa asuntoa, jotta päästään pöpöistä eroon haha! No, se siitä aiheesta. 

Tämä päivä on alkanut tehokkaasti, vaikka saikulla olenkin. Olen hoitanut puhelimitse muutaman vakuutusasian ja varannut VIHDOINKIN kirppispöydän. Mun ja poikaystävän vaatteita löytyy 21.1-1.2 Jonnan Kirppikselta pöydistä 4 ja 72 Tiedän, että jaksan aina jauhaa KonMarista ja yleensä heitän sen vähän vitsillä "pakko KonMarittaa koko kämppä" jne, mutta nyt on oikeasti melkoinen ahdistus kaikesta tavarasta ja vaatteista. Vaikka voin melko iloisena todeta, että vaatteiden ostaminen viime vuonna vähentyi varmasti noin kolminkertaisesti vuoteen 2017 verrattuna, mutta tuntuu niitä silti olevan liikaa. 

Katsoin tässä kotona ollessani useamman jakson Marie Kondon ohjelmaa Netflixistä ja kylläpä iski sellainen fiilis, että pakko se tavaran läpikäyminen on aloittaa jostain ja samalla tiedostaa, että siihen saattaa mennä kauemmin kuin kaksi päivää. Meillä on paljon hyllytilaa, joten Marien viikkaustyyli laatikostoihin ei tule toimimaan meillä. Harmi, sillä se näyttää todella kätsyltä!

Nyt menen hetkeksi vielä lepäämään ja odottamaan PIZZAA, jonka juuri tilasin! Ihan kamala nälkä ja viime päivät on syöty hedelmiä, jukurttia ja mustikkamehua, kun mikään muu ei ole maittanut.

Kuvat - Jonna Leppänen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti