21.1.2018

THE POWER OF EYEBROWS

Yhteistyössä Microblading-artisti Noora Niemelän kanssa

Noora niemelä microblading tampere ennen jälkeen 2

Ensimmäisessä kuvassa kulmakarvat sellaisina kuin ovat ilman meikkiä. Viereisessä kuvassa microbladingin jälkeen

Noora Niemelä microblading ennen jälkeen
Noora Niemelä microblading tampere ennen jälkeen

Microbladingista Noora Niemelälle helmi-maaliskuulle varatuista ajoista -10% alennus  mainitsemalla mun nimen varauksen yhteydessä!

I did it. Oon melkein vuoden empinyt microbladingiin menemistä. On ollut kuukausia, kun olen miettinyt sitä monta tuntia päivästä ja plärännyt internetistä kaikki kuvat ja videot niihin liittyen. Sitten olen taas hetkeksi unohtanut, että haluan kulmakarvat. Kunnes työkaverini kävi Noora Niemelän penkissä laitattamassa itselleen kulmat. Ne vakuuttivat mut niin suuresti, että ei kulunut aikaakaan, kunnes otin yhteyttä Nooraan. Kovin monelle en tätä hommaa luottaisi, mutta Nooran työn jälkeä olen ihastellut jo pitkään.

Aluksi käydään läpi viralliset asiat ja asiakkaan tulee lukea ja allekirjoittaa lomake, jolla todistaa ymmärtävänsä toimeenpiteen sisällön kokonaisuudessaan. Mulla ei oikein ollut Nooralle mitään kysyttävääkään, koska olin niin paljon ahminut tietoa jo etukäteen. Allekirjoitus paperiin ja jännityksellä eteenpäin!

Kulmakarvojen mittaaminen tehdään tietenkin ennen toimenpidettä. Itselläni oli aluksi meikit kasvoilla, jotta Noora näkisi, miten itse piirrän kulmat. Samalla kun Noora mittaili ja piirsi kulmille ääriviivat, hän sanoi, että yleensä juuri tämä vaihe säikäyttää asiakkaat kysymään "Tuleeko kulmista näin paksut?" "Aika palkkimaiset". Naurahdin ääneen, että kyllähän maalaisjärjen täytyisi huutaa, että ne ovat vain ääriviivat. Nauru loppui siihen, kun kurkkasin peilistä hahmotelmaa ja huolestuin rajojen paksuudesta. Noora joutui siis rauhoittelemaan muakin, että kulmista ei missään nimessä tule niin paksut tai palkit, kuin mitä ääriviivat voivat antaa ymmärtää. Koska luotin täydellisesti Nooran ammattitaitoon, uskalsin jättää omat huoleni taka-alalle.

Sattuuko toimenpide? Jokainen tuntee kivun henkilökohtaisesti. Olin lukenut jostain, että se tuntuu siltä kuin nyppisi kulmakarvoja....Miten hemmetissä porukka nyppii kulmansa jos se tuntuu samalta kun microblading-terän alla olo? Ensimmäinen kierros kyllä sattui, mutta sen jälkeen laitetun puudutusaineen ansiosta kipu loppui kuin seinään. Sen jälkeen terän viillot tuntuivat vain epämiellyttäviltä. Ensimmäisellä kierroksella terällä tehdään pääosin kulmien ääriviivat. Sellainen huomio, minkä toimenpiteessä tein, oli erikoinen ääni! Microblading-terässä on monta pientä neulaa, jotka ihon rikkoessaan pitää mielestäni hieman inhottavan äänen.  

Olen kuitenkin 100% sitä mieltä, että toimenpiteessä ensimmäisellä kierroksella tuntuva epämiellyttävyys ja kipu on kaiken arvoista. Olisipa saatu videolle se hetki, kun katsoin itseäni peilistä toimenpiteen jälkeen! Hymyilin koko loppupäivän.

10 päivän ajan microbladingin jälkeen kulmat eivät saa kastua. Pigmentti vaikuttavat vielä ja rupi suojaa sitä, joten on tärkeää noudattaa hoito-ohjeita tarkasti parhaan lopputuloksen saamiseksi. Suihkussa käyminen oli tuon 10 päivän ajan melko mielenkiintoista haha!

Kun ruvet alkavat irrota, näkee niiden alta kuinka pigmentti on tarttunut. Mulla irtosi nopeasti toisesta kulmasta pieni ruvenpala, enkä aluksi huomannut sen alla olevan ollenkaan pigmenttiä. Laitoin hädissäni viestiä Nooralle, joka kuitenkin rauhoitteli minua, että juuri tämän takia hintaan sisältyy täyttö 1-3 kuukauden sisään. Mulla on sen verran paksu iho, että varsinkin niin sanotut karvojen päät saattavat jäädä liian pintaan, jolloin pigmentti ei tartu. 

Paniikki oli melko täysin turha, sillä nyt kun melkein kaikki rupi on irronnut, on kulmat todella hyvännäköiset ja näissä on vain muutama pieni kolo täytettäväksi. Riippuu hyvin paljon ihotyypistä, kuinka pigmentti tarttuu ensimmäisellä kerralla. Esimerkiksi työkaverillani kulmat ovat pysyneet mielestäni aivan täydellisinä. Odotan innolla omien kulmieni täyttöä, joka tehdään Lombokin reissun jälkeen. 

Iso kiitos Nooralle - Ihailen ihmisiä, joilla on korkea työmoraali ja jotka osaavat asiansa täydellisyyttä hipoen. Noora oli rento koko toimenpiteen ajan, joka loi rauhallisen ja luottavaisen fiiliksen tähän hommaan. Microblading maksaa Nooralla 350€ ja hintaan sisältyy täyttö 1-3 kuukauden sisään. Nyt helmi-maaliskuulle varatuista microblading-ajoista saa -10% alennuksen mainitsemalla mun nimen!

Teen uuden postauksen, kun olen käynyt kulmien täytössä ja kulmat ovat parantuneet täysin! Silloin näkee vasta valmiin lopputuloksen, joten maltti on valttia :-) Vastaan mielelläni, jos jollain on kysyttävää microblaidingista!

microblading tampere noora niemelä ennen jälkeen_-7

10 kommenttia:

 1. Kauniit kulmat! Itsekin haaveillut microblading-kulmista, mutta opiskelijabudjetti ei ole antanut myöden... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pauliina! :) Toki se tuntuu kertaostoksena tyyriiltä, mutta maksaa itsensä takaisin nopeasti. Helppous ja hyvä fiilis on ollut sen arvoista.

   Poista
 2. Moi! Onko näissä kuvissa yhtään meikkiä tai omaa ehostusta kulmakarvoissa? Näyttää sairaan hyvältä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marie!

   Kiitos paljon :)

   Näissä kuvissa kulmissa on vain microblading, joka on parantumisvaiheessa. Olen menossa kuun lopulla täyttöön, josta saadaan vielä paras tulos irti, kun rupien mukana lähtee yleensä hieman mustetta. Kulmat ovat olleet aivan ihanat ja hyvännäköiset siitä päivästä saakka, kun ne laitettiin. Jopa poikaystäväni kehui niitä ihan extemporee muutama viikko sitten :D

   Poista
  2. Hahah, jopa poikaystäväsi pisti merkille, wautsi :D Varasin ajan itsekin, pakkohan se oli! Harmi että maaliskuulle ei enää ollut aikoja eikä päässyt hyödyntämään tuota -10%, mutta huhtikuulle sitten.

   Poista
  3. Joo se oli kyllä hauska, kuinka se pisti merkille kuukauden sen jälkeen kun olin kulmat ottanut :D Jeee - pääasia, että sait ajan! Vaikka se alennus olis ollut kiva saada, niin ihanaa kuitenkin että saat kulmat kuntoon <3

   Poista