20.1.2018

INSTASTORY LATELY

Näyttökuva 2018-01-20 kello 16.26.20

Instagramin muuttuessa entistä siloitellumaksi, korostan Insta-tarinan merkitystä rennon ja arkisen fiiliksen esiintuomiseksi. Huomaan, että siellä syntyy useasti keskustelua tarinoihin vastaamalla ja se on ollu mun mielestä aivan superkivaa! Tällä viikolla olen jakanut sitä kautta pastaohjeen useammalle sekä antanut vinkkejä vuohenjuuston valitsemiseen, fiilistellyt kesää, Gigi Hadidin huulipunaa. 

Kokosin tähän postaukseen vain muutaman kuvan, mitä oon viime aikoina jakanut Instagramin tarinan puolella. Ensimmäisessä istun autossa ja odottelen Elinaa. Odotellessa fiilistelin mun uutta pipoa sekä kulmien microbladingia, mikä oiva syy selfielle haha!

Tuo kissa-meme tuli mieleen kun shoppailin (tuloksetta) bikinejä netistä. Sanotaan tähän väliin, että mä oon todella sinut itseni kanssa, mutta kyllähän sitä itselleen saa nauraa :-D Tää kuva aiheutti itseasiassa paljon huvitusta ja vertaistukea! 

"Love people. Use things. The opposite never works" - Kyseinen teksti on Melissa Alatorren Instagramista kopioitu. Alkuperäinen lähde tekstiin on Netflixin sarjasta The Minimalists. Tässä lauseessa on niin paljon totta ja sitä kannattaa pohtia kunnolla. Itse ainakin mietin asiaa paljonkin. 

Burt's bees rasva on saatu Sugarilta, mutta en nostaisi sitä esiin, ellei se olisi tehokäytössä itselläni. Oon täällä aina täydellisen rehellinen ja suosittelen sellaisia tuotteita tai palveluita, joiden takana seison 100%. Tää vartalorasva on ollut nyt kovassa käytössä, sillä yritän saada ihoni hyvään kuntoon, jotta  saisin helmikuun lomamatkalta kauniin päivetyksen. 

Viimeinen kuva on tältä aamulta. Söin aamupalaa surkeana, sillä olen TAAS kipeä. Toivon todella, että tämä menee maanantaihin mennessä ohi. Oon niistänyt superahkeraan ja juonut litratolkulla vettä. Ja syönyt myös suklaata. Maraboun mandel+krisp on ihan supeeerhyvää.

4 kommenttia:

 1. Hahah naureskelin itsekin tuolle kissakuvalle, kuvastaa myös meikäläistä erittäin hyvin! :D Sulla on muuten niiiin ihana instatili ja tämä blogi, tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, suuuuuri kiiiitos <3 Haha hauska, että tuo kissakuva samaistutti niin monet!

   Poista
 2. Jospa parantuisit pian! Haha, toi kissameemi on niin hauska, minäkin voin samaistua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh toivottavasti! Yöt on ollut niin katkonaisia nyt tän nuhan takia - murrr :-(
   Kissameme uppos moneen haha!

   Poista