4.10.2017

WHEN DENIM MET MILLA&RIIKKA

diy pearl denim_-3
diy pearl denim_-5
Näyttökuva 2017-10-03 kello 21.36.41

diy pearl denim_-4

Mitä tarvitaan, kun Milla ja Riikka tuunaa farkkutakin ja farkut helmillä? Visio, videokamera, rautaiset hermot ja pullo kuohuvaa. Ajatus helmistä heräsi jo keväällä ja silloin mietimme Millan kanssa DIY-puuhailua sen tiimoilta - onneksi trendi ei ole vielä pyyhältänyt ohi, kun vihdoin saimme aikataulut yksiin. Moni kyseli Instagramin puolella jo, että mikä se lopputulos nyt oli??? JA TADAA - se hetki on viimein täällä kun video on valmis Youtuben syövereihin. Kertokaa ihmeessä, mitä fiiliksiä DIY-video aiheuttaa!

Mä tuunasin siis farkut ja toisen taskun pielen helmillä ja Milla teki pieniä helmiryppäitä takkiinsa. Täytyy antaa suuret aplodit Millalle, sillä aiemmin mainitsemani rautaiset hermot olivat hänellä. Oon sen verran tumpelo, mitä tulee ompelemiseen, niin oli ihanaa että apu kiperiin tilanteisiin löytyi pöydän toiselta puolelta. Yhdessä tekeminen oli ihan superhauskaa ja jos tämän tyylinen projekti on mielessä, suosittelen ehdottomasti toteuttamaan sen kaverin kanssa! 
Ps. If I can do this, you can do this!!

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän kivat farkut ja ihana video! 😍 onko tuo toppisi mistä ostettu? oon ettinyt vastaavanlaista mutta ei ole vielä sattunut vastaan.

    VastaaPoista
  2. HEEEI! Ihana kuulla, kiitos tuhannesti! Toppi on ostettu viime vuonna Cubukselta, joten sitä ei varmaan enää ole. Mutta katoin niiden nettisivut ja tää on vähän samantyylinen: https://cubus.com/fi/top/pusero/7206939_F990 :)

    VastaaPoista