8.10.2017

THERE IS A MONKEY PLAYING DRUMS IN MY BRAIN

OVER THE KNEE BOOTS-5

Neule Cubus / Saappaat Vamos / Laukku Kendall+Kylie Vamos

Näyttökuva 2017-10-08 kello 22.38.05
OVER THE KNEE BOOTS-7

Oon kirjoittanut tätä postausta nyt kolme tuntia - WHAT?

Okei, oon tehnyt tässä välissä muutakin, kuten syönyt, käynyt suihkussa, editoinut toiset kuvat ja videon, seikkailut Youtubessa sekä Pinterestissä. Jollain kielellä tätä sanottaisiin välttelyksi. Miksi välttelen tämän  postauksen kirjoittamista? 

Ehkä siksi, että oon kyllästynyt keskustelupalstojen ja sovellusten negatiiviseen ilmapiiriin blogeista. Mutta toisaalta haluan olla välittämättä muiden ihmisten energian tuhlaamisesta johonkin niin turhaan kuin negatiiviseen jauhamiseen. Ja tämä pätee itseasiassa ihan arjessakin - miksi välittää sellaisten ihmisten puheista, kenellä ei ole aidosti väliä? 

Ehkä välttelen kirjoittamista siksi, sillä en tosiaan tiedä, mistä pitäisi kertoa - jostain syvällisimmistä fiiliksistä vai siitä, että pelattiin pleikkaria monta tuntia putkeen eilen kaveriporukalla ja naurettiin aivan kippurassa ihan hölmöille jutuille. Iso suositus sellaiselle pelille kuin That's you! 

Pitäisikö mun kertoa uudenlaisesta inspiroitumisesta ja ajatusmaailmasta valokuvaamiseen ja videoihin? Tästä on itseasiassa tulossa esimakua seuraavassa postauksessa. I'm so excited!!!

Niin. Tämän takia kirjoittaminen tökkii, kun päässä pyörii tuhat ajatusta ja oma reagointi niihin on kuin pahemmassa kofeiinihumalassa. Tai humalassa. Lopputulos on kuitenkin sama - kasa sanoja, jotka epätoivoisesti muodostaa lauseita ja hakee aasinsiltoja oikealta sekä vasemmalta. 

Jos jotain fiksua saisin kirjoitettua, niin tuosta asusta! Syyspukeutuminen voi kyllä joskus olla maailman helpointa hommaa. Siihen ei tarvita kuin pitkä ja lämmin neule sekä ylipolvensaappaat. 

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen asu, simppeli, mutta se vaan toimii! Itse en jaksa keskittyä negatiiviseen puintaan millään alustalla, siinäpähän höpisevät lämpimikseen :"D
  Uuu en malta odottaa uusia postauksia :DD

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että uppoaa! :) Ja se on just näin, negatiivisuus veks omista ajatuksista!

   Poista
 2. Noi sun bootsit on vaan niin MAGEET!! ❤️ Ja höh, mutta tiedätkö mitä, niitä mielensäpahoittajia on aina ja tuntuu, että nykypäivänä varsinkin ihmiset oikein hakemalla hakee somesta aihetta, josta he vois valittaa. Sellaiset täytyy vain jättää omaan arvoon ja keskittyä omiin juttuihin ja niihin ihmisiin sekä kommentteihin, joissa on positiivisuutta. Ne on loppujen lopuksi vain sanoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEE - Kiitos! <3 No sepä, tuntuu että joskus kärpäsestä väkisin tehdään härkästä ja se vähintäänkin ihmetyttää. Posin kautta oma arki ja ajattelu!

   Poista