3.9.2018

YÖKUKKUJA JA YKSITOIKKOISET POSTAUKSET

pyynikki-3

Neule Na-kd / Farkut Monki / Kengät Vamos / Laukku Kendall+Kylie

pyynikki-5
pyynikki-4

Piti kirjoitella tänne jo Lauantaina, mutta äitini tuli käymään meillä ja you know - Family first. Sunnuntai meni hujauksessa ja nyt kello on oikeastaan jo maanantain puolella. Ihan perus!

Lauantai oli onneksi koleampi päivä, sillä omat fiilikseni olisi oikeasti enemmän neuleiden ja nilkkurien maailmassa kuin intiaanikesän semi-hellepukeutumisessa. Tuo kuvissa näkyvä neule on ollut yksi suosikkini viime viikkoina, Se on selästä avoimempi, mutta kuitenkin rento. Meinasin viikonloppuna tilata tuon vielä toisessa värissä, mutta sekin jostain syystä jäi. Lauantaina näitä oli vielä melkein 10 väriä saatavilla ja nyt enää kolme - haluttu tuote siis!

Tuntuu, etten kerkeä juttelemaan mitään syvällisempiä juttuja tänne. Ärsyttää. En oo ihmisenäkään pelkkää pinnallista hömppää, joten harmi, että aiheet ovat rajautuneet blogissa huonosti. Tai ainakin yksitoikkoisesti. Haluaisin enemmän sisältöä myös aiheista, joista olisi kiva keskustella ja pohtia eri näkökulmista. Palataan ajassa taaksepäin ja muistellaan aiempia "syvällisempiä" postauksia:





Ehkä pian saan luonnosteltua jotain fiksua niin, että se pääsee ihan julkaistavaksi. Toivottavasti ainakin. Haluaisinkin kuulla, että mitkä postaukset iskee? Mitkä postaukset on ihan lemppareita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti