25.8.2018

BLOCKFEST & END OF SUMMER

blockfest


blockfest-2
blockfest-3


Olipahan Blockfestit ja olipahan kesä. Blockfesteista palautuminen on vienyt koko viikon - alkaa iän myötä tällaiset viikonloput olemaan aika fyysisiä haha! Hyvä fiilis ja koska rakastan etenkin alkusyksyä, on se enemmän kuin tervetullut. Kotona tekee mieli olla ja silloin saan itse parhaiten ladattua akkuja. Tuntuu siltä, että se on nyt tarpeen. 

Blockfestien jälkeen ollaan kuunneltu 24/7 Post Malonea, jonka keikka oli yksinkertaisuudessaan yksi parhaista, mitä olen koskaan nähnyt. Fall apart on soinut Spotifyssa jo paljon ennen keikkaa, mutta nyt se aiheuttaa vielä enemmän kylmänväreitä. Huh. 

Asu, joka on kuvissa on tältä vuodelta yksi suosikeistani - rento muttei tylsä. Tuo paitamekko laskeutuu kauniisti ja on tarpeeksi pitkä. Ajattelin pukea sen vielä syksyllä eri nilkkureiden kanssa, mutta myös ylipolvensaappaat voisivat toimia! 

Huomenna ei ole ohjelmaa, mutta tekisi mieli leipoa. Kysyin Instagramin puolella, että onko ideoita, mitä voisin loihtia ja eniten ehdotuksia tuli porkkanakakulle ja mutakakulle. Jaiks! Luulen, että teen perinteisiä korvapuusteja, kunnolla voita, sokeria ja kanelia joukkoon niin hyvä tulee. 

Kuvat minusta - Maj, Magicpoks


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti