19.9.2017

BREAD DREAMS

Kaupallinen yhteistyö: Leivon Leipomo

leivon leipomo siemenaitta-5
leivon leipomo siemenaitta-2
leivon leipomo siemenaitta-6
leivon leipomo siemenaitta-4

Sain ajatuksen tästä leivästä muutama kuukausi sitten. Koska syön leipää enemmän kuin laki sallii, on pidettävä mieli skarppina uusille yhdistelmille. Jossain vaiheessa se klassinen juusto-kinkku-yhdistelmä alkaa maistumaan puulta, vaikka usein se hyvää onkin. Halusin ottaa itselleni rauhallisen aamun, virittää lempimusiikkiani soittimista ja luoda sellaisen aamiaisen, mitä en ole KOSKAAN aiemmin syönyt. Lupasin itselleni, että jos tämä kokeilu menisi pieleen, pysyisin visusti siinä juusto-kinkku-leivässä enkä varmana kertoisi täällä blogissa mitään. Jossittelut sikseen, sillä tämä oli herkullista. Niin herkullista, että voisin järjestää aamiaiskattauksen jota brunssiksikin kutsutaan ystävilleni, jotta hekin saavat maistaa tätä! Ja nämä herkkupalat oli muuten ihan superhelpot tehdä. 

Siemenleipä vuohenjuustolla

Tarvikkeet:
- Öljyä
- Hunajaa
- Pehmeää vuohenjuustoa (sellaista, jossa ei ole kitkeriä kuoria)
- Granaattiomena
- Vadelmia ja karhunvatukoita

1. Lisää pannulle öljyä ja muutama pisara hunajaa
2. Asettele leivät pannulle niin, että öljy-hunaja-seos tarttuu niiden pintaan
3. Käännä leivät, kun ne ovat saaneet väriä ja ovat rapeita
4. Lisää käännetylle puolelle vuohenjuusto - näin se hieman lämpiää leivän mukana
5. Kun leivän toinenkin puoli on rapea, nosta leivät lautaselle
6. Lisää leipien päälle vadelmia, karhunvatukkaa, granaattiomenaa - mikä vain on mieleesi! Mutta granaattiomenaa suosittelen erityisesti, sillä se toi mukavaa rakennetta ja kirpeyttä kokonaisuuteen.

Nauti rauhassa kahvia hörppien. 
Syksy on täällä. 

2 kommenttia: