25.11.2016

I'M HERE


PB250004
PB250022

Yksin lennetty, ekaa kertaa koskaan!!! Ja selvisin perille kunnialla :-) Lasillinen pullo viiniä tuli tosin tarpeeseen. Sellainen kömmellys tapahtui heti alkumetreillä, että kameran akku jäi laturiin kiinni. Kotiin. Käytännössä oon ilman kameraa liikenteessä? Ei juma, miten on mahdollista!!! Ehkä se oli universumin merkki mulle, että nyt saa nauttia olostaan ja jättää suosiolla pakonomainen kuvien ottaminen vähemmälle. HUOM VÄHEMMÄLLE, ei kokonaan pois haha! 

Millalla on tänään koulua, joten seikkailen itsekseni pitkin maita ja mantuja iltapäivään saakka. Aion olla kunnon turisti ja kävellä Eiffelille ensi töikseni. Kipaisen myös kaupoilla ja tutkailemassa täkäläistä joulutunnelmaa. Varastin Millan akun, joten kamera matkaa mukana. 

On muuten hemmetin hyvä olla. Ihanaa jutella rakkaan ystävän kanssa kaikesta laidasta laitaan ja selvittää ajatuksia - puolin ja toisin. Tuntuu älyttömän onnelliselta ja kiitolliselta. Ei sellaiselta hypintasajalkaajakiljun onnelliselta, vaan tasapainoisella ja rauhallisella tapaa. 

Ihana tunne, pitkästä aikaa.

4 kommenttia:

  1. Nauti reissusta :) Joskus se on ihanan vapauttavaa olla ilman kameraa reissussa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot aivan oikeassa, on ollut vapauttava fiilis! Kiitos :-)

      Poista