27.11.2016

CAFÉ SNAPSHOTS

Mun mielestä on melko koomista, että monissa postauksissa ideana on jollain tapaa ollut kahvi. Hahaha, mutta minkäs sille voi - oman elämänsä Lorelai Gilmore.  Sama meininki jatkuu täällä Pariisissa, sillä kahvi on täällä erityisen hyvää. Se voi juontaa makunsa ja fiiliksensä myös yleisestä hyvästä mielestä, seurasta ja miljööstä. 

PB260847
PB260827
PB260853
PB260836
PB260809-2
PB260845

Perjantaina askelia otettiin yli 20 000, eilen 15 000 ja tänään jalat pyytää jo hieman armoa haha! Kohta lähdetään kohti keskustaa aamupala mielessä. Aurinko paistaa ja täällä on ollut tosi lämmin sää. Ainakin Suomeen verrattuna! Hieman haikea fiilis, sillä viimeistä kokonaista päivää viedään, mutta nyt pidetään mieli hetkessä ja nautitaan. Kyllä se arkinen Suomi siellä odottaa? Ja senkin sanon hyvällä, mun arjessa on niin paljon hyviä juttuja. 

Mulla ei pääsääntöisesti toimi netti muualla kuin Millan kämpillä. Joten jos haluatte reaaliajassa seurailla meidän meininkiä, suosittelen klikkaamaan Millan (@millakuoksa) snäpin auki!

10 kommenttia:

 1. En kestä kuinka kivoja kuvia <3 Millan snäppi on ollut kyllä huippu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! ♥️ Hahaha, Millan snäpissä on laitettu kyllä "kulissit" nurin hahaha!

   Poista
 2. oi että miten ihana sinä ja jösses mitkä kuvat! Sovit sinne(kin) täydellisesti ! :)
  Näyttää just ihanan rentouttavalta lomalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos Elina ♥️ Loma oli täydellisen ihana!

   Poista
 3. Moikka! Löysin just sun blogiin ja ihan sairaan upeita ja hyvä laatuisia kuvia sulla:) BWT, mistä tuo vaaleanpunainen neulepaita on, kun näyttää niin ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla! Kiitos! ☺️ Neulepaita on Lindexiltä ja on ollut ihana! Joudun varmaan ostamaan sen toisessakin värissä haha 🙈

   Poista
  2. Mistä toi sun ihana takki on?:)

   Poista
  3. Hellou! Takki on Marella nimiseltä merkiltä ja alunperin Stockmannilta :-) Oon ostanut tän itse ystävältäni.

   Poista