3.10.2016

4 x GOOD STUFF


Viime viikonloppu oli työntäyteinen ja eilen olin illasta ihan puhki. Napsautin saunan päälle ja laitoin musiikkia soimaan ja päätin päästä siitä väsymyksen tunteesta pois. Löylyillä olikin jokin taianomainen voima, sillä olo on huomattavasti parempi - huojentuneempi. Maanantaisin ei tosin koskaan niin hyvä, ettenkö olisi kahvin tarpeessa. 

Tänäänkin menen töihin, mutta aamupäivän otin itselleni vapaaksi. Otin vapauden olla sopimatta mitään, katsomatta kunnolla whatsupin keskusteluita ja makoilla sängyssä liian pitkään. Mua välillä muuten jännittää, että kuulostan mun teksteissä siltä, kuin mikään maailmassa ei olisi huonosti ja että aina olisi vaan ihanaa. Niin ei missään nimessä ole, mutta mun maailmassa haluan keskittyä positiivisiin juttuihin ja niihin asioihin, mistä saan energiaa. Mun maailmassa on myös oleellista, että jos joku juttu ärsyttää/harmittaa/jumittaa, on asialle tehtävä jotain eikä jäädä voivottelemaan. Jos jokin asia harmittaa ylitsepääsemättömästi, sitä varten on äiti ja paraskaveri, joille soittaminen helpottaa heti!

Viikonlopun hiljaisuuden jälkeen kokosin teille neljä hyvää asiaa - pilke silmäkulmassa!

PA035752
PA035742

 • Kuvissa oleva vaateyhdistelmä oli mun viikonlopun univormu vai onko se uniformu??? Pitkä puuvillainen kauluspaita yhdistettynä valkoisiin revittyihin farkkuihin ja mustiin nilkkureihin. Kiireisille päiville valitsen aina materiaalin mukaan vaatteet. On nimittäin inhottavaa, jos etenkin töissä vaatteet hiostavat, hiertävät tai eivät muutenkaan miellytä. Okei, se on inhottavaa koska vaan, mutta etenkin töissä! Ai vitsit tykkään tuosta asusta ja taidanpa ottaa jossain vaiheessa siitä "kunnolliset" asukuvatkin! 

 • Gilmoren tytöt. Aloin katsomaan kyseistä sarjaa uudestaan alusta asti. Samaistun Lorelai Gilmoreen 100-0, sillä minä puhun usein myös liikaa, ohi suuni ja ymmärtämättömästi :-D Ja siis tää ohjelmahan on ihan täysin syksyohjelma, joten menee meidän vuodenajan teeman mukaisesti haha! Ne ketkä on seurannut tätä ohjelmaa, tietää mistä puhun. Kun olo on poikki ja väsynyt, on tää parasta, mitä telkkarista voi laittaa pyörimään. Ja vinkkinä teille, ketkä ette tätä ole katsoneet, Gilmoren tytöt löytyy Netflixistä! 

 • Aurinko, ruska ja syksy. Joka tuutista niitä hehkutetaan, mutta onhan se nyt ymmärrettävää. Tämä syksy on ollut tähän mennessä kaunein ikinä. Jos joku ei nauti tai ihastele ulkona vallitsevaa luonnonilmiötä, olisi syytä olla huolissaan. Onni lähtee niistä kuuluisista pienistä jutuista ja jos vaan viitsii katsoa ulos ikkunasta tai lähteä ulkoilemaan, löytyy yksi pala onnea helposti.

 • KAHVI. Joka aamu juon vähintään kupillisen kahvia. Tuntuu hassulta, että pari vuotta sitten en juonut kahvia ollenkaan!! OMG. Se on tapa, se on pahe, se on osa mun arkea. Otan sittenkin tuon "paheen" sanana takaisin. Miksi se olisi pahe, kun se tuo niin paljon iloa mun päiviin? Ihanan Marian instafeedistä tulee samantien kahvikateus, sillä tän likan coffeegame on ihan omaa luokkaansa. Haaveilen samanlaisesta kahvihärvelistä ja aion vielä kaapata Marian auttaamaan mua sellaisen ostamisessa ja siinä, miten sitä käytetään....!

PA035776-2
PA035786
PA035758-2


Otetaan uus viikko vastaan mahdollisuutena. Puretaan mahdolliset kiukut löylyjen mukana pois. Jos joku juttu ahdistaa, kannattaa lähteä lenkkeilemään. Jos mielenpäällä on jotain, joka ei tunnu oikealta tai harmittaa, tehdään asialle jotain. Fakta on se, että aina ei lähde, aina ei tunnu hyvähyväjeesjeesiltä, mutta siihenkin voi osittain itse vaikuttaa. Nyrpeä naama on valinta, jonka yritän pitää itse viimeisenä vaihtoehtona. Tänäänkin valitsen hymyn, ihan vaikka vaan kapinaksi maanantaita kohtaan!

Piece, love and coffee. 

5 kommenttia:

 1. Olipa iloinen postaus. Mulle ei oo ainakaan koskaan tullu tunne, et sun elämä ois vaan pelkkää ihanaa :D Toki itellä on tosi samanlainen ajattelutapa ton positiivisuuden suhteen ja sen et asioille pitää tehä jotain jos ne haittaa.
  Ja terkut muuten Arizonasta, villatakille on ollu iltasin käyttöä ;) (Hassua muuten sanoa tää, kun oot tavallaan ihan vieras tyyppi)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo kuulla! ☺️ Se on kiva, ettei välity epärealistisia fiiliksiä sinne ruudun toisen puolen!

   Hei nauti nyt siellä olostasi, sillä aika menee loppujen lopuksi tosi nopeasti! Ja niitä hetkiä ei voi uudelleenelää missään muodossa ☺️ Ei oo hassua! Tuu ihmeessä kertomaan tänne reissufiiliksiä!

   Poista
 2. Osaatko sanoa, venyykö ne Vidorreta espadrillot käytössä? Tilasin sellaset verkkokaupasta ja nyt pohdin, olisiko sittenkin pitänyt tilata yhtä kokoa isommat... Kiitti kivasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu mitä materiaalia ne sun on, mutta kyllä mulla on venynyt! Otan niistä aina tosi tiukan koon, koska mua ärsyttää jos kengät pyörii jaloissa 😁 Jos kerrot mulle, mitkä niistä sulla on, osaan auttaa paremmin 😊

   Kiitos kommentista ☺️

   Poista
  2. Totta, niitähän on erilaisia 😊 Ne mun tilaamat on siis nahkaset (valkoinen/musta), eli luulisin että ne venyy ainakin jonkin verran.

   Poista