7.10.2016

HEI BEIBI

IMG_0799
Onks ollut vähän hiljaista täällä? Ei se haittaa. On ollut pikkuisen kiirusta töissä ja koulussa. On niin mielenkiintoinen koulutehtävä, että se on jyrännyt blogin satanolla. Melko ennenkuulumatonta, että koulujutut on mennyt blogin edelle tällä viikolla. Tai ikinä.

Tiesittekö, että tänään on maailman hymypäivä? Aika mahtava idea. 

Hymyillään enemmän, kiinnitetään huomioo toisiimme ja pistetään hetkeks negatiiviset ajatukset piiloon. Just nyt tuntuu siltä, että en halua keskittyä niihin. Haluan keskittyä ystävyyteen, hetkiin ja yksityiskohtiin. Hyvään kahviin ja kunnon yöuniin. Utuisiin vaaleanpunaisiin aamuihin ja mummon tekemiin villasukkiin. 

Sellaista. Taustalla soi Sannin uus albumi - oma lemppari on Ku Kanye Kanyee, koska onko maailmassa isompaa rakkautta kuin Kanyen rakkaus Kanyeen hahaha! 

Lähden nyt töihin. Lähden sinne hymy huulilla. Mun työkaveri oli luonnehtinut mua "Riikka on innostunut koko ajan kaikesta ja saa muutkin innostumaan." Ilon kyynel.

HYVÄ FIILIS TARTTUU! Mulla on niin hyvä fiilis, että saatan poksahtaa. Siks tässä postauksessa ei oo mitään järkee. Mut sekään ei haittaa. 

4 kommenttia:

 1. Haha apua! Sä kuulostat niin ihanalta <3 Mä sanon aina ihan samaa, hyvä fiilis todella tarttuu. Jos saa omalla hyvällä viballa muutkin hyvälle tuulelle, niin päivän hyvä työ on siinä vaiheessa tehty ;) Hyvää viikonloppua sinne, pidä yhtä ihana viikonloppu kuin tääkin päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sofia! Tämän kommentin luin heti perjantaina ja sait mulle vielä leveämmän hymyn huulille!
   Kävin myös katsomassa sun uuden alun bloggaamiselle. Hyvältä näyttää! <3 Älä stressaa niin paljon, sillä se on just niinkuin sanoit - laatu korvaa määrän! Ja mun sanojen mukaan aina silloin tällöin on OK, jos tunne ja fiilis korvaa laadunkin. Tasapaino on kaiken a ja o.

   Poista
 2. Oot kyllä niin ihana etten kestä. :) Ei heti tuu mieleen toista blogia mikä olisi niin hyväntuulinen, rento ja aito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kommentti! Kiitollinen tunne tuollaisista lukijoista kuin sinä <3

   Poista