28.9.2016

WEDNESDAY FEELINGS


Huh! Taisin unohtaa koputtaa puuta, kun viime postauksessa kirjoittelin maagisesta syksystä? Tänään kävelin bussilta kotiin KAATOSATEESSA. Satoi niin lujaa, ettei mua edes ärsyttänyt - mua nauratti :-D Ja kun vihdoin pääsin kodin turvaan, päätin lähteä kävellen hakemaan postista pakettia. Olisko siellä ruudun toisella puolella joku, joka osaa selittää mun sekopäisyyden? No anyhow, muutama ajatus näin keskiviikko iltapäivään: 

P9283619

 • Mun olo on ollut ihan ällöttävän ähky ja jotenkin huonovointinen viime viikkoina. Oon varmasti syönyt huonosti ja juonut liikaa kahvia + energiajuomia ja herkutellut liikaa. Viime viikon perjantaina olin siis pyöreä pallo, jolle liikkuminen oli haastavaa. Sinä iltana tuli ajatus, että nyt riittää. Nyt riittää itseni laiminlyönti ja pakko tsemppaa ruokatottumuksissa. I know, koko ajan on pakko tsemppaa kaikessa, mutta on hyvä tajuta tällaisia juttuja. Chia-siemenet oon kokenut aiemmin hyväksi välipalaksi, joten ajattelin syödä vastaavanlaisen satsin kuin kuvassa muutaman kerran viikoissa. Mukaan marjoja, rahkaa ja hunajaa niin YASS!

P9283597

 • Oon odottanut kun kuuta nousevaa, että meille tulis töihin merinovillaisia neuleita ja tänään niistä tuli osa! Viime vuonna kyseiset paidat eivät löytäneet tietään Suomeen asti, vaan Norja ja Ruotsi saivat kaikki itselleen. Tänä vuonna mekin saatiin näitä ja oon iloinen! Musta on tullut melkoinen materiaali-niuho ja akryylimöröt saa suosiolla jäädä hyllyyn. Mua jäi vähän harmittamaan se Lidlin musta neule, jonka missasin ihan täysin... Jos tää merinovillainen neule on hyvä, niin joudun harkitsemaan talveksi tätä toisessakin värissä tai mallissa! Mä palelen ihan hulluna, joten tarviin jotain järeämpää kuin puuvilla haha!

P9283670

 • Oltiin tosiaan eilen tsekkaan Bieberin keikka ja on tosi ristiriitaisia fiiliksiä siitä. Allekirjoitan sen, että Justin oli aika väsyneen oloinen ja vähän apaattinen. Siitä huolimatta hän pystyi vetämään kivan keikan ja meidän porukan fiilis oli hyvä ja menevä. Puhuttiin mun ystävän Lauran kanssa, että Justin on selkeesti enemmän taiteilija ja rakastaa musiikin tekemistä, mutta kiertue-elämä taitaa olla hänelle enemmän suorittamista? En tiedä, mutta vois luulla näin. Akustinen osiohan oli aivan superhyvä ja silloin tää jäbä oli ainakin läsnä! Summarum summarum meidän porukalla oli hauskaa ja show itessään oli visuaalisesti hieno, joten annetaan Justinille vähän armoo! 

2 kommenttia:

 1. Aloitin nyt syksyllä mun kärkiopinnot, jotka suuntautuu muotiliiketoimintaan ja musta on kans yhden kurssin puitteissa kuoriutunut materiaaliniuho. Oon alkanut tosi tarkkaan kattomaan mitä missäkin vaatekappaleessa on ja tästä syystä ostin noin kuukausi takaperin mun ensimmäisen kashmirneuleen ja vaikka hintaa oli yli satanen, on se ollut melkein valehtelematta päivittäin päällä. <3 Noi Cubuksen merinovillaneuleet kuulostaa aikas hyvältä! Täytyy varmaan mennä kurkkimaan oisko niitä täällä Jyväskylässä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että tää "materaaliniuhous" on nouseva juttu, joka on äärimmäisen hyvä homma! Ehkä sen takia mm. Samsoe & Samsoe, marimekko ja muut laadusta tunnetut brändit ovat taas enemmän pinnalla. Tai sitten vaan aikuisuudella ja kantapään kautta oppimisella on oma roolinsa ajatustavan muutoksessa? :-D

   Poista