26.9.2016

THE MAGIC OF AUTUMN

Toistan itseäni nyt jonkun verran, mutta onhan tää syksy aika siisti! Pehmeät värit, viileä ilma, mutta tunnelmallinen pimeys. Ja kun rakkaudesta kailottava hölmöpää olen, haluaisin luonnehtia tätä vuodenaikaa romanttiseksi. Saatan olla erimieltä sitten kun lehdet tippuvat puista ja vettä sataa kuin saavista sekä vielä vaakatasossa. Pukeutumisen kannalta alkusyksy on paras ja inspiroivin, kun ei ole liian kuuma eikä liian kylmä - neuletta saa heittää huoletta päälle. JA VIELÄ KERRAN, MITKÄ VÄRIT!!

P9223137
P9222964
P9223057-2
P9223181

Farkut Cubus / Neule Tiger of Sweden / Takki Marella / Kengät Vamos* / Laukku Céline

Mikä on teidän lempparijuttu syyspukeutumisessa? Mulla itsellä se taitaa olla materiaalit, värit ja niiden yhditeltävyys. Tässä asussa tykkään hempeästä ja pehmeästä vaaleanpunaisesta, mutta siihen saadaan aika kiva tasapaino kengillä, joissa on hieman asennetta! Oon loppujen lopuksi aika arka pukeutuja, mutta kengissä uskallan miettiä villimpiäkin värejä tai yksityiskohtia.

Postauksen kengät ovat Vamoksen uutta syysmallistoa ja kuvastavat syksyä mielestäni erinomaisesti. Paksu kuminen pohja on valmis ottamaan ensihiutaleet sekä liukkaat tiet vastaan pitäen minut pystyssä. Materiaali on hengittävä, mutta kevyt vuoraus pitää tarpeen tullen varpaani lämpiminä. Pitsikirjailu ja materiaalivaihtelu tuo mieleen syksyn mielenkiintoisuuden värikirjoineen. Kävin bongailemassa näitä myymälässä heti, kun näin nämä nettikaupassa. Olin niin innokas, etteivät ne olleet edes vielä myymälään ehtineet. Kengät näyttivät jo nettikaupan kuvissa kivoilta, mutta jösses ne riemunkiljahdukset, kun näin ne livenä. Niin - loppu onkin historiaa, sillä olen nyt viikon kävellyt näillä nahkaisilla "Chelsea Bootseilla". 

P9223087
P9223020
P9223109
P9222957

Postaus on toteutettu yhteistyössä Vamos Kenkäkaupan kanssa ja meillä olisi teille alekoodi tarjolla! Koodilla RIIKKA25 napsahtaa -25% alennusta ostosten loppusummasta! Alekoodi on voimassa ensiviikon maanantaihin asti (3.10.), joten nyt on oiva tilaisuus päivittää syyskenkien tilanne :-)

Mitä yhteistöihin blogin tiimoilta tulee, lähden vain sellaisiin mukaan, joista aidosti itsekin pidän ja inspiroidun. On varmasti melko selvää, että Vamoksen kengät ovat tehneet muhun vaikutuksen jo ajat sitten. Jo ennen blogiaikoja. 

Ihanaa maanantaita! Lauantaina ollaankin jo lokakuun puolella - what??

14 kommenttia:

  1. Superkauniit kengät! <3

    Värit ovat kyllä syksyn ehdottomasti paras juttu; kävin tekemässä perhekuvauksen lauantaina Hatanpään Arboretumissa ja voi morjesta kuinka ihania ruskakuvia siellä saikaan otettua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanat! <3

      Kääk! Mä en oo vielä käynyt fiilistelemässä Arboretumia näin syksyn tullen, kiitos ideasta! Täytyykin tällä viikolla käydä :-)

      Poista
  2. Vau mitkä kuvat ja mikä asu! Tänä syksynä oon hurahtanut tuohon vaaleanpunaiseen ihan eri tavalla kun aiemmin :D takin malli on ihan täydellinen <3 ja siis mun lemppari ehdottomasti myös materiaalit! Miten kivaa onkaan yhdistellä pinta- ja mokkanahkaa, pörröä ja farkkua jajaja ... :) ihana syksy !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :-) Asukuvaus on lähtenyt ihan uudelle levelille, kun toi mies on siihen innostunut!

      Samoilla linjoilla mennään siis sen kanssa, mitä tulee lempparijuttuihin - yhdisteltävyys! :-) Ja toi vaaleanpunainen on vienyt kans mun mielen ihan mennessään! Acnen vaaleanpunainen neule kummittelee pahasti tajunnassa.

      Poista
  3. Mikä asu! Ja noi kengät on aivan ihanat myös. Vaaleanpunainen näyttää näin syksyllä jotenkin tosi kivalta, vaikka näin vaaleanpunainen ei ole koskaan ollut niin mieleeni :D Ihana takki, onko muuten vanhempaa mallistoa vai ihan tänä syksynä ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Vaaleanpunainen toimii kieltämättä ehkä just syksyn fiilikseen ja sävyihin kaikista parhaiten? Ostin takin huhtikuussa ystävältäni, joka oli sen samana vuonna ostanut Stockmannilta :-) Eli hieman vanhempaa mallistoa, muttei kuitenkaan vuosien ja vuosien takaa!

      Poista
  4. Vaaleanpunainen on kyllä ihan selkeästi tämän syksyn juttu, ihana neule ja takki! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana asu ! Ja syyspukeutuminen = <3

    VastaaPoista
  6. Tää syksy on kyllä ollut maaginen, itsekin ihailen värejä jatkuvasti! Sateet sais mun puolesta pysyäkin poissa...

    Mutta siis tää takki, i-h-a-n-a! Tein just luonnoksiin postauksen pastellitakeista, jotka houkuttelee tällä hetkellä ihan liikaa :D Huulipuna on tosi kiva myös, pitäisi itsekin hankkia niitä enemmän asujen piristykseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös oo! Jotenkin ihan erilainen kuin yleensä? Ja toivottavasti seuraava sade tulee lumen muodossa joulukuun alussa haha!

      Takki on kyllä ihana! Ostin sen mun ystävältä viime keväänä ja täytyy sanoa että tein hyvät kaupat :-D Huulipunalla saa heti eloa kasvoille - mun syksyn lemppari on ollut MACin satin Mocha.

      Poista
  7. Heei, edellisen Emmin vinkkauksesta löysin sun blogiin - onpa sulla ihana tyyli ja upea blogi! Ja ah, mikä vaaleanpunainen takki ja viininpunainen laukku! Täydellinen kombo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ✨💕 Olin kyllä otettu tuosta Emmin postauksesta!

      Melko tyttömäinen värikombo, mutta toimii kyllä aika hyvin 😊

      Poista