22.9.2016

THROWBACK MUCH?


En oikein tiedä, pitäisikö tässä itkeä vai nauraa.... Aika sekaisin tulee molemmat reaktiot nyt haha! Kaikkea mäkin meen ääneen sanomaan kirjoittamaan, vaikka tiedän olevani sellainen, että haluan pysyä sanojeni takana. Tällä kertaa muutaman viikon myöhässä, mutta c'mon oon tarvinnut vähän aikaa henkisesti valmistautua tähän. Koska kyllähän tää toteutettava all-in tai ei ollenkaan? Tiedossa on siis matka mun kanssa alkaen vuodesta 2006 tähän vuoteen. Eli siis kymmenen vuoden kakku! HUHHUH! Ootteko valmiita? Mä en.

Ne ketkä hakee inspiraatiota tai harkittuja kuvia, voi jäädä odottelemaan seuraavaa postausta!

IMG_0288
IMG_0294
IMG_0295
2008

2006 - 2008 : Niin siis kenellä true-teinarilla ei ollut sivuotsista, joka lähti toiselta ohimolta toiselle? Ekasta kuvasta lähtien kasvatin lyhyttä "poikatukkaa" pois ja haaveilin pitkistä hiuksista. Mun on vaikea jo tässä vaiheessa kertoa näistä kuvista mitään ihmeellisempää - oon jotenkin niin MÖÖÖ babyface ja nuori, että tekis mieli vaan taputtaa itseäni olkapäälle ja todeta "stressaa vähemmän, elämä tapahtuu nyt, mutta parempia ja aidompia juttuja on tulossa myöhemmin."

IMG_0296
2009

IMG_0297
2010

IMG_0298
2011
2011 3

2009 - 2011 :  Muutama huomio! Sivuotsiksen katoaminen iän myötä, LUOJAN KIITOS! Mulla oli vuonna 2011 ripsenpidennykset ja pääsin ylioppilaaksi (näillä kahdella ei yhteyttä toisiinsa haha). Toi alimman kuvan vetskarihame. Mulla oli niitä neljä ja kaikki eri väriä ja materiaalia. Onneksi niistäkin on "aika jättänyt". ONNEKSI. Olinko ainoa vai muistaako joku muukin nää? 

IMG_0302
IMG_0305
2013
2013 2

2012 - 2013 : Näinä aikoina ensimmäinen järkkäri astui kehään ja kuvaamisesta tuli kertaheitolla hauskempaa ja aktiivisempaa. Noihin aikoihin mun juttu oli mustat ylipitkät hiukset! Aloitin haaveilun blogin pitämisestä varmaan jo vuonna 2011, mutta näinä vuosina mietin sitä oikeasti. Otin  välillä kuviakin sillä fiiliksellä, että jos mulla olis blogi, mitä haluaisin siellä olevan. Ihmisenä olin tuolloin jo paljon itsevarmempi ja hyvin samanlainen kuin nytkin. Nää vuodet ei aiheuta mussa enää suurta hihittelyä sen osalta, miltä näytän tai millainen olin ihmisenä. Sellainen super-teineys on karissut pois ainakin osittain! 

IMG_0306
IMG_0308
IMG_0309

2014 - 2016 : Vuosi -14 oli mulle muutosten vuosi, jolloin meni kaikki sivut uusiksi. Ja ihan omista päätöksistä. Yks hienoimpia juttuja tuolloin oli yksin asuminen, kuukauden reissu Singapore-Australia akselilla ja rakastuminen. Siitä ollaankin otettu määrätietoisemmin askelia kohti tulevaa. Tuo oli surkea hiusvuosi, sillä mun upea oma pitkä tukka alkoi tippumaan. Mulla lähti noin 1/3 hiuksista ja loppuvuodesta leikkasinkin polkkatukan. Tässä sitä haaveilen noista pitkistä tummista hiuksista, mutta muuten jäi hyvä mieli kaikista kuvista ja vuosista. 2015 pistin blogin pystyyn ja siitä tähän päivään asti onkin tullut räpsittyä hitonmoinen määrä kuvia ja on tullut koettua mageita juttuja (Muotikirppis, Marimekon näytös Pariisissa, muutama ulkomaanmatka ja uusia ystäviä).


HUHHUH vielä kerran! Olipahan kuvapläjäys! Karsin muutamia kuvia pois, sillä muuten tästä olis tullut aivan liian pitkä pätkä ja en oo yhtään osa2-tyylinen kirjoittaja. Se on kerrasta kaikki kortit pöytään haha :-D Oon monissa tilanteissa rento, mutta tää mua vähän jännittää. Tekis mieli kirjoittaa seitsemän postausta lisää, että tää menis ainakin ensimmäiseltä sivulta seuraavalle. Jep, hullu mikä hullu. 

Loppuviikosta palataan normaalien juttujen pariin! Kivaa viikonloppua! PUS!

8 kommenttia:

 1. Just eilen mietin, että onkohan vetskariminihameet tekemässä comebackia, kun näin tämän.. --> http://www.zara.com/fi/en/woman/skirts/mini/mini-patent-finish-skirt-c498017p3888517.html

  :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa!! Toi Zaran on ihan cuuli vielä - voisin jopa harkita ;-) Mutta noi H&M Divided hameet NOUNOUNOU!!!

   Poista
 2. Miten olet saanut lukijoita, jos aloit bloggaamaan viime vuonna? Eikö nykyään ole vaikea päästä blogin kanssa pinnalle, kun blogeja on niin paljon?
  Toisaalta esim Bloglovinissa sinulla on "vain" parisataa seuraajaa, eli miten pääsit blogin kautta Pariisiin? Kuulostaa isolta joten luulisi että siihen vaaditaan isompaa blogia.

  Mielestäni tässä postauksessa ei ole mitään kikateltavaa tai nolosteltavaa, ihan asiallinen olet kaikissa kuvissa. Minulla oli 2006 melkein sama tukka värin ja mallin puolesta, hahhah. Tuohon aikaan kaikilla oli (sukupuolesta riippumatta) vino-otsis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan tuli suurin osa lukijoista jo kuopatun blogilistan kautta! Seuraavana päivänä siitä kun aloitin blogin, olin siellä kärkikymmenikössä. Älä vaan kysy, että miten. Mä en todella tiedä :-D Ja sieltä siis tuli samantien paljon lukijoita. Mutta oot ihan oikeassa, tuntuuhan se hullulta saada kutsu Pariisin muotiviikoille. En ymmärtänyt sitä itsekään - enkä kyllä ihan vieläkään. Mutta Lilli (http://lililii.blogspot.fi) kertoi, että Marimekolla oltiin fiilistelty meidän "pienempien" blogien aitoutta ja tekemisen meininkiä, sen kyllä uskon ja tuntuu hienolta, että huomioidaan myös muut kuin kärjessä keikkuvat blogit (jotka ovat useat siellä paikkansa ansainneet).

   Oon iloinen, että otit aiheen esiin. Mulla ajatukset tästä sinkoilee paikasta toiseen ja mulla on vaikeuksia saada järkevää tekstiä siitä aikaiseksi. Mun mielestä on hyvä, jos joissakin tilanteissa pystytään olla tuijottamatta lukuja ja seuraajamääriä. On hyvä keskittyä tunteeseen, arvomaailmaan ja karsia ylimääräiset jutut pois. Sitä SOME kaipaa aina silloin tällöin. Ymmärrän sen, että kun tehdään liiketoimintaa, on luvut yksi avaintekijöistä. Mutta mä en tee liiketoimintaa. En koskaan aloittanut blogia suosion, yhteistöiden tai älyttömien seuraajamäärien toivossa, aloitin sen puhtaasti intohimosta ja oppimisenhalusta valokuvaamiseen :-)

   "Vain pari sataa seuraajaa bloglovinissa" mutta jokaikinen heistä on minulle tärkeä <3 Ne ei ole mulle vain, ne on vau. Plus onhan niitä seuraajia muualtakin, ihan vanhankansan (haha) tyyliin sivulatauksien kautta. Niiden, jotka ovat tallentaneet kirjanmerkin selaimeen tai jotain. Ne muutama sata seuraaja ei ole koko totuus, vaan blogien pitäjät näkevät tarkemmat tilastot esim. google analyticsin kautta :-) Mielenkiintoinen aihe!

   Hahaa oot aivan oikeassa, pojillakin oli tuo sama sivuotsis-meininki!

   Poista
 3. Tää oli kiva postaus, vitsit aloin kyllä ihastelemaan tuota sun vuoden 2013 ihanaa viininpunasta (?) takkia ! :) Sivuotsis check täälläkin silloin teini-iässä, voi niitä aikoja... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) Tuo takki oli kyllä tuolloin melko kovassa käytössä, mutta taisin myydä sen viime keväänä kirppiksellä eteenpäin! Voi teiniajat, älä muuta sano haha :-D

   Poista
 4. Ja farkkuminari, jonka reuna oli käännettävä ylös vielä kerran. En kestä, voi noita aikoja :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAA! Just tosta yhdistelmästä jäi pitkäksi aikaa farkkuhame-kammo :---D Olitpas tarkka, kun sen tuolta bongasit!

   Poista