24.9.2016

PLEASE GO TO SLEEP

Suunnittelin mun illan menevän vähän erilailla, kuin miten sen nyt vietin! Olin siis töissä tänään päivällä ja tiesin olevani rankan päivän jälkeen melko poikki. Ensimmäinen ajatus oli kouluhommien hiominen (I know, aika lame näin lauantai-iltaan mutta pakko), toinen ajatus oli naposteltavat ja kolmas ajatus oli Gilmoren tytöt pyörimään taustalle. Mitä sitten päädyin tekemään? Hiomaan blogin ulkoasua! Se oli mieletäni liian kolkko ja tunteeton obviosly ei mitään mikä kuvastais minua haha! Kaikista muutoksista en nyt oo vielä ihan varma, mutta nukun yön yli ja katson uudestaan, että miltä näyttää. Jos jotain juttua katsoo liian kauan, se alkaa näyttämään entistä oudommalta. Mikähän siinäkin on? 

DSC_0189
DSC_0159

Paita COS / Farkut Cubus / Kengät Vamos / Laukku Céline

Kuvituksena toimii Mian ottamat kuvat! Kuvausmiljöö oli kerrassaan viidakkomainen ja värikäs! IHANA! Ilma oli tuolloin syyskuun alussa sen verran lämmin, että syötiin lounas terassilla auringossa. Nyt ulkona värit ovatkin muuttuneet paljon ruskaisemmaksi ja tunnelma on odottava. Odottava siinä mielessä, että ihmiset varautuvat jo talven tuloon ja kesästä puhutaan todellakin menneessä muodossa. Odottava senkin takia, että just tää hetki vuodesta on se, kun kesästä on energiaa jäljellä, mieli on virkeänä ja ulkona on täydellisen kirpeä ilma, joka jo aamuisin puree nenän päästä - tuntuu siltä, kuin pitäisi tehdä jotain MULLISTAVAA! Siinä nyt odotellaan, mitä se mullistava olisi :-D 

DSC_0166-2
DSC_0176-2
DSC_0195-2

No, tosiaan palataan vielä ensimmäiseen aiheeseen - alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin nukkumassa jo nyt. Mutta tässä sitä ollaan, pakkomielteisesti muokkailemassa ja miettimässä blogin ulkonäköä. Huomenna on varattu brunssi Cafe Pispalaan 10:15, joten pitää nousta ajoissa syömään. Mikä ihana syy herätä - amerikkalaiset pannarit ja kupillinen kahvia! Alkoikin kummasti väsyttää, että huominen tulisi nopeammin. 

ÖITÄ! 

Kuvat - Mia
Edit - Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti