8.9.2016

PUUTTUVA TAITO JA MÖKKIFIILIS

P9061551
P9061622
P9061580
P9061535
P9061538
P9061591
P9061526

Takki Carlings / Neule Hilfiger / Farkut BikBok / Kengät Vamos

Eilen tein pikavisiitin Helsinkiin, moikkaan ystäviä ja käymään H&M Studio-malliston ennakko-ostostapahtumassa. Täytyy kyllä sanoa, että Helsinki on kaunis - varsinkin näin alkusyksystä! Ja siellä on kiva käydä, tosin bussimatkoihin menee aina pieni ikuisuus! Näissä tilanteissa mua alkaa kolkutella ajatus ajokortista, inhottaa olla aina minuutilleen bussien armoilla. Eli siis funfact meikäläisestä - mulla ei ole ajokorttia! Ajattelin nyt loppuvuodesta säästää sen verran, että vuoden vaihduttua olis aika ilmottautua autokouluun...On sitä aikoihin eletty, likka on jo 24-vuotias, mutta ajokortti puuttuu taskusta! Kavereilta on kyllä tullut vitsiä sen suhteen, että mun pitäis ilmottautua johonkin tv-ohjelmaan - olis ilmeisesti sen verran viihdettä siinä touhussa. Itse en tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa!

Tänään lähden käymään mökillä ja vitsit oon innoissani! Järvi, sauna ja rento fiilis KÄY SOPII MENNÄÄN JO! :-D Eikä ulkona oo ollenkaan huonon näköinen ilma mökkeilylle. Hemmetin hyvä mieli aloittaa torstai ja nurkilla kuikuileva viikonloppu.

Kuvat - Maria
Edit - Minä

2 kommenttia:

  1. Ihana bomber-takki! Olen miettinyt jo pitkään, että onko bomberit mua varten, mutta ehkä pitäisi vaan rohkeesti kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ostin sen viime syksynä Carlingisista ja silloin vähän vierastin pussittavaa mallia - jännä kuinka silmä tottuu ja nyt tuo on yks lempparitakeista! :-) Kokeilemaan vaan!

      Poista