4.9.2016

KRIISI


P8271049
P8270895-2
P8271008
P8270838
P8271016
P8270821

Huppari poikaystävän kaapista / t-paita COS / Kengät Vamos

Oon tän päivän plärännyt supeeeervanhoja kuvia, sillä mulla on ollut mielenpäällä throwback-postaus! Mun mielestä vois olla ihan hauska idea, että näkisitte miten oon vuosien aikana muuttunut!  Miltä kuulostais? Oon nauranut aivan hulluna - hitto minkä näköinen sitä on ollut... 

Postausaiheet aiheuttavat tällä hetkellä pientä kriisiä. Kuten aiemmin oon maininnut, intoa ja inspiraatiota tuntuis olevan, mutta kaipaisin ehkä jotain uusia ideoita. Asukuvia on aina kiva ottaa, mutta alkaa sekin tuntua puulta, jos postaus toisensa jälkeen on samaa "genreä"? Ruokajuttuja oon tehnyt aiemminkin, mutta nyt en oo kanapastaa suurempia aterioita loihtinut. Ajatuksissa on myös pyörinyt muutama syvällisempikin aihe, mutta haluan kunnolla aikaa niiden tekstien hiomiseen. Yks mitä on pyydetty, on että tekisin vaihtoon lähtemisestä kattavamman postauksen. Se on tulossa, mutta senkin haluan tehdä ajatuksella ja viimeistä piirtoa myöten valmiiksi. Onkohan nyt siis kyse siitä, että ajatukset ovat liian adhd, ja sen takia on helpompi tehdä tällaisia iisejä postauksia? 

Jos siellä on ehdotuksia, toiveita tai ideoita, ANTAA PALAA! Kertokaa ihmeessä! Minä nappaan kynän käteen ja kirjoitan kalenteriin niitä ylös :-)

On mulla toinenkin kriisi. Sovitin tänään noin kolme vuotta vanhoja farkkuja, jotka ei enää tänäpäivänä ehkä ihan mahdu mulle. Siitä ei kriisiä vielä saa aikaiseksi, sillä ne oli oikeesti vanhat farkut. Pian vedin jalkaani mun toisia farkkuja, jotka on viime kesänä ostettu....JA KRÄÄÄÄTTSSS. Ne repes. Mun lempparit. Ei hele. 

6 kommenttia:

 1. Näytätpä ihanalta ja onnelliselta näissä kuvissa! <3

  Mä oon maailman huonoin keksimään postausideoita! :D Just ja just saan omaa blogiani pyöritettyä... Mut hei, laita sun joku läheinen stailaamaan sut! Se vois olla hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Milla!<3

   Sun idea on just hyvä!! Mä laitan varmaan mun parhaan ystävän ja poikaystävän stailaan mut! Niistä tulee erilaiset, mutta varmasti hyvät :--)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :-) Niinkin lähellä, kuin kodin pihassa otetut!

   Poista
 3. Oiii, ois tosi kiva nähä jotain vanhoja kuvia :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tällä viikolla kokoan super-throwbackin vanhojen kuvien maailmaan heti 2006 vuodesta alkaen :-D Anteeksi kamalasti etten ole saanut postaukseen asti vielä ajatuksia ja vinkkejä vaihtoon lähtemisestä. Tiedän, että se oli sulla toiveissa :-( Teen sen niin pian kuin mahdollista!

   Poista