25.8.2016

THE BEST ONES YET


DSC_0012
DSC_0062
DSC_0056
DSC_0030
DSC_0063
DSC_0019

Paita Levis / Farkut Cubus / Kengät Converse / Reppu Calvin Klein

Kuvat - Mia
Edit - Minä

Keskiviikkona kello soitti kuuden aikaan aamulla ja torkutin tapojeni vankina mukaan puolisen tuntia. Kun heräsin, en tuntenut kiirettä, ärtyneisyyttä tai epävarmuutta. Olin ajoissa koulussa ja mieli täynnä hyvää energiaa. Mulla on niin vahvasti sellainen tunne, että syksystä tulee hyvä. Siitä tulee pirun kiireinen, haastava ja väsyttävä, mutta ennen kaikkea myös hyvä. 

Kolme kuukautta ulkomailla oivalluksineen päivineen tuntuu vieläkin ja muisto siitä, kuinka  epätoivoisten hetkien ohella pärjäsin sittenkin. Kolme viikkoa oon ollut kotona, nähnyt mahdollisimman paljon rakkaita, ollut omissa oloissani kotosalla, mutta myös juhlinut ja nauttinut kesän rippeistä. Tunnen, kuinka oon tankannut itseni täyteen sellaista I can do this-asennetta tulevaa syksyä varten. Tunnen, kuinka hemmetin hyvä ja varma olo mulla on. Kaiken näiden tunteiden keskellä ajattelen vaan, että VIHDOINKIN. Vihdoinkin tunnen olevani sinut itseni kanssa ja luotan omaan juttuuni. 

Shit, this feels good!

Ja shit nää kuvat aiheutti mulle pienimuotoisen sydänkohtauksen. Mia senkin velho! Voiko näistä parempia enää ottaa? Kannattaisko mun nyt vaan lopettaa tähän? :-D 

8 kommenttia:

  1. Ihana teksti, tosin mun mielestä sä oot jo aina aiemminkin vaikuttanut supernaiselta! Ehkä sä vaan hiffasit sen nyt itsekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa! <3 Yritän pitää itseni tässä state of mindissa niin pitkään kun mahdollista!

      Poista
  2. On kyllä melkonen fakiiri tuo kuvaaja, mutta niin on kyllä mallikin! On muuten tosi freesi toi ysärihuulipuna. Jee, jatka hyvien vibojen välittämistä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha loistava sanavalinta toi fakiiri! :--D Joo huulilla on vähän rusehtavaan taittava MACin satin retro - ihan huikee! Kiitos kommentista, piristi päivää :-)

      Poista
  3. Ihan super upeita kuvia! Oot kyllä aikamoinen ilmestys :*

    http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii kiitos!! :--) Näiden kuvien onnistuminen oli pitkälti mun kuvaajasta kiinni, eli vieritän kunnian sinne suuntaan haha!

      Poista
  4. Ihan mielettömiä kuvia Riikka, näytät upeelta! :) Ja hei ihania oivalluksia, oot söpö! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Lilli! <3 Kiitos! Paljon tsemppiä ja hyviä viboja Ruotsiin sulle :-*

      Poista