28.8.2016

SAMA VANHA AIHE - MITÄ HEMMETTIÄ?

P8093726
P8093721
P8093728-2

Tiedättekö sen tunteen, kun ärsyttää ite itseään? Oon niin ärsyyntynyt itseeni tän asian tiimoilta, että oksat pois :--D Kyse on TAAS vaatekaapista, sen sisällöstä ja monikäyttöisyydestä. Vaatekaapin remppa on tehty viime keväänä. Niin muka perinpohjaisesti oon katsonut, mitä vaatteita en käytä enää ja heivannut ne kirppikselle. Kissan viikset sanon minä! Nyt reissun jälkeen katson samaa kaappia uudestaan ja pudistelen päätäni. 

Faktahan on se, että kyllä taas täytyisi kerätä energiaa vaatteiden laputtamiseen ja kirppikselle kiikuttamiseen. Tekisi mieli mennä lakkoon ostoksiin liittyen! Mutta tunnen itseni, sellainen ei toimi mulla, sillä ehdottomuus saa mut ärsyyntymään. Haluaisin testata, kuinka pystyisin inspiroitumaan uudestaan oman vaatekaapin sisällöstä, ilman että sinne tarvii tehdä uusia ostoksia. Koota ajankohtaisia ja erilaisia vaateyhdistelmiä jo henkarilla kiikkuvista vaatteista. Tosin tiedostan hyvin, että syksy ja talvi on tulossa ja uusien neuleiden "tarve" nousee uusiin atmosfääreihin. 

Mitä mieltä te ootte tällaisesta? Kaipaatteko blogeilta ideoita vaatteisiin, jotka löytyy sillä samalla hetkellä kauppojen hyllyiltä vai olisiko mahdollista inspiroitua myös sellaisista jutuista, jotka on ostettu vuosia aiemmin? Mä haluaisin kamalasti kokeilla, että kuinka itse jaksais koluta koko vaatekaapin läpi ja kertoa fiiliksiä siitä täällä. Tehdä aiheesta vaikka jonkunlaisen postaussarjan?

En tiedä - kunhan heittelen ajatuksia ilmaan :-D Jotain on tehtävä, mutta oon surkimus, mitä tulee vaatekaapin hallintaan. Ja kirppispöytä on hankittava. Taas.

6 kommenttia:

 1. Kylläpä sulla on makeet arskat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos voisin, ne olis yötä päivää mun naamalla hahah! :--D

   Poista
 2. Voin niin samaistua tuohon fiilikseen!! Tuntuu, ettei ikinä ''vanhat'' viime vuoden syys-,kesä-,talvivaatteet näytä hyvälle enää seuraavana vuonna! Miks siis edes pitäis säilöä kyseisiä vaatteita ensivuodelle - hmm?!?!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniinpä! Ja siis yleensä hakkaan päätä seinään senkin takia, että miksen osaa ostaa enemmän sellaisia juttuja, jotka näyttäisi vielä ensivuonnakin ihan huippukivoille. HUOH :--D

   Poista
 3. Tottakai myös vanhemmista vaatteista voi saada inspiraatiota, siitä vaan tuumasta toimeen! :) Ite yritän muutenkin elää niin että voi toki ostaa muutamia uusia vaatteita kun vuodenaika vaihtuu, mut muuten tavotteena on pärjätä niillä vanhoilla ja keksiä kivoja uusia yhdistelmiä.. Ja ihan hyvin on toiminu, vaikka oonkin siinä mielessä vähän outo etten oikeestaan ikinä pidä samaa vaateyhdistelmää kahta kertaa :D Lisäks tärkeimpänä ohjenuorana vaatteiden ostamisessa mulla on ollu jo pitkään se, että ostan vaan sellasta mihin todella "rakastun" - sillon niistä vaatteista myös jaksaa innostua pidempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mä oon vähän tässä tuumaillut! Ja että uusia vaatteita ostaessa kattois sellaisia, joissa on hyvät materiaalit ja hyvä fiilis ylipäätään! Huomaan, että mun vaatekaapin lemppareita on COSilta ostetut neuleet ja paidat - viime vuodelta. Kiitos kommentista, pistit mut jälleen pohtimaan tätä aihetta :-)

   Poista