14.7.2016

AAMUKAMPA


laguna-3
ocean2-7
ocean-2
laguna-4
laguna
ocean
ocean2-9

Mulla on tällä hetkellä kaksi eri aamukampaa - toinen sille kun mun rakas tulee tänne ja toinen sille kun lennetään kotiin. 11 days until love of my life is here. Siitä viikon päästä lähdetään Suomeen. En pysty ihan sanoin kuvailemaan kuinka ovela kettu aika ylipäätään on. Ensin aikaa oli vaikka muille jakaa, mutta nyt yhtäkkiä se onkin ihan vähissä. 

Kolmen kuukauden aikana on tapahtunut paljon - koettu kaikki mahdolliset tunteet, opittu käyttämään englantia rohkeammin ja poistuttu satatuhatta kertaa omalta mukavuusalueelta. Kolme kuukautta ollaan eletty erilaisempaa arkea kuin ikinä. Kolme kuukautta ollaan Veeran kanssa oltu 247 yhdessä. HUH. Se on aika paljon se. Ollaan itketty, naurettu, ihmetelty, kiukuteltu ja tsempattu toisiamme. Ollaan oltu onnemme kukkuloilla ja haltioissamme meitä ympäröivästä maailmasta. 

Oon täydestä sydämestäni kiitollinen tästä hetkestä. Sillä tällä hetkellä muistelen ja mietin kaikkea mitä on tapahtunut ja tunnen paljon iloa sekä ylpeyttä. Tällä hetkellä lasken myös päiviä siihen, että näen mun poikaystävän ja lennän kotiin. Pelkkä ajatus kodista, perheestä ja ystävistä (plus ruisleivästä, maidosta, fazerin suklaasta, siipiweikoista, täydestä vaatekaapista, TKL 25stä jne)  saa mut melkein kyyneliin - onnen kyyneliin. Kuinka onnekas oon, että Suomessa kaikki on ennallaan ja pääsen jatkamaan elämää siitä mihin se jäi. Mutta onnekas myös siitä, että oon saanut mahdollisuuden elää kolme kuukautta Kaliforniassa huikeiden ihmisten kanssa töitä tehden. 

Mutta ennen kotiin lähtöä, aion rakastaa elämää Orange Countyssa ihan täysiä! 

10 kommenttia:

 1. Sulla näyttääkin olevan tatuointi! Löytyykö sulta muitakin ja ootko koskaan katunut tatuoinnin ottoa? :) harkitsen itse myös kuvan ottamista, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on kaks tatuointia! Toinen tuossa kädessä ja toinen korvan takana :-) Ne on otettu 18-19-vuotiaana, eli useita vuosia jo olleet. En aina edes muista koko tatuointeja haha! En sano, että olisin katunut näiden ottamista, mutta en myöskään ihmettelisi jos vanhempana poistaisin tuon kädessä olevan. Tatuoinnit on mageita ja ne on jokaisen henkilökohtainen juttu, eli jos mieli mieltää tatuointia niin sitten se on jotain jota kannattaa vakavasti harkita ja punnita :-)

   Poista
 2. Moi Riikka! Niiiin kiva fiilis näissä kuvissa ja muutenkin jäin selailemaan blogiasi luvattoman pitkäksi aikaa näin töiden lomassa :) Vietin just reilun vuoden ulkomailla ja nyt takaisin Tampereella, nauttimassa juurikin omasta kodista, läheisistä, ruisleivästä, fazerin sinisestä yms... ;) Ulkomailla on ihanaa ja oli kiva palata omiin "aamukampa"-hetkiin sun ajatuksien myötä, hullua että niin se aika vaan meni.. Nauti loppuajasta ja tervetuloa sit Suomeen, on täälläkin aikamoisen kivaa :)

  Sellaista mietin että mistähän tuo edellisessä postauksessakin näkynyt kaulakoru on kotoisin? Tuo missä on pyöreä riipus ja ilmeisesti R-kirjain. Olen ihastellut tuota mallia aiemminkin ja tollanen nimikirjaimella varustettu voiskin olla kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! Tuttu tunne, välillä sitä vaan uppoutuu joihinkin blogeihin ihan liian pitkäksi aikaa haha! Kiva kuulla, että sulla kotiinpaluu on sujunut mieluistasti :-) Nauti ruisleivästä, suklaasta ja ehkä jopa happy joesta (jota mun tekee hulluna mieli!!!) mikäli tykkäät siideristä :-D

   Kaulakoru on tilattu Syster P:ltä ja on ihan jokapäiväisessä käytössä! Suosittelen! Siellä oli muitakin kivoja riipuksia :-)

   Poista
 3. Oon ite lähössä Arizonaan aupairiksi syys-joulukuuksi. Oisko sulla jotain vinkkejä antaa? Oikeestaan mihi vaa sinne lähtemiseen liittyen :D
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAUTSI!!! Arizonaan!! Vähän siistiä :--) Näin henkilökohtaisesti voin vinkata, että kun lähtee tekemään töitä niin kannattaa asennoitua sen mukaan. Työt vie aikaa ja voimia ja kannattaa olla itselleen armollinen - jos joku juttu töiden jälkeen ei huvita, ei kannata stressata sitä liikaa. Mutta kannattaa myös uskaltaa sanoa useammin "YES", kun matkustaa avoimin mielin, tutustuu helpommin kivoihin tyyppeihin ja pääsee tutkimaan paikkoja paikallisten näkökulmasta!

   Teen varmasti kotiin tultuani laajemman postauksen kaikista kokemuksista ja vinkeistä, eli toivottavasti siitä on myös apua. Erityisesti käytännönasioista aion kirjoittaa pari sanaa :-)

   Poista
  2. Juu kiva jos lisäpostauksia vinkkeineen on tulossa. Sellanen kysymys tässä vaiheessa, et onko toivoakaan saaha 3kk kamoja mahtuun yhteen matkalaukkuun? :D

   Poista
  3. ON TOIVOA!! Jos osaa pakata fiksusti, niin kolmen kuukauden kamppeet ei oo ongelma! Mä en osannut pakata fiksusti - liikaa "miksen pakannu tätä" "miks mulla on tää mukana?!?!?" tilanteita ollut :--D

   Poista
 4. Aika se menee niin nopeaan, ettei aina huomaakaan. Se on kummallista. Toivottavasti olet nauttinut olostasi. Orange County on mukava paikka, me melkein muutimme sinne kerran. Mutta Bay Area vei vielä voiton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se menee! Ei sitä ollenkaan meinaa tajuta, kuinka nopea veijari se onkaan. Oon nauttinut täällä olosta aivan hurjan paljon ja tykkään ihan hulluna! Ehkä kenties tulevaisuudessa teitä kutkuttelee sittenkin muuttaa tänne - you never know haha! :-)

   Poista