13.6.2016

LEVIS SHORTS


9.6 3
9.6 5
9.62
9.6 2
9.6 4

Paita Pürre / Shortsit Levis / Kengät Vans 

Se on vähän sellainen juttu, että täällä kun lähdetään seikkailemaan rantsulle, päälle heitetään shortsit ja rento toppi! Naureskelin kuvia ladatessani, että melko jenkkimerkki-meininki pukeutumisen suhteen haha. Mutta hei, maksoin noista shortseista noin 25€ ja ostin ne suoraan Leviksen liikkeestä, joten mikä ettei! Mutta täytyy myöntää, pukeutuminen on ollut melko laiskaa, sillä suurin osa ajasta menee töissä. 

Tänne kuuluu hyvää! PAITSI meillä oli pieni hämähäkki-episodi eilen! Hyi silli, kuinka nopeasti syke voi nousta siitä, että kuulee kaverin huutavan "RIIKKA! APUA! NYT ON PAHA!". Arvasin heti kyseessä olevan hämähäkki. Ja mä inhoan hämähäkkejä! Tilanteesta selvittiin viinin ja mopinvarren kanssa ja muutaman snäpinkin (@riikkakuu) kerkesin siitä sotkusta päivittämään! 

Nyt on pakko laittaa läppäri kiinni ja ottaa yhteys parhaaseen ystävään, jolla on synttärit tänään! WÄÄÄÄ! Nää on niitä hetkiä, kun haluaisin olla Suomessa! 

2 kommenttia:

 1. Oon usein kattonu, et sulla on upean tasainen ja hyväkuntonen iho, siis ihan joka puolella :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se melko tasainen on, mutta rusketus on tehnyt varsinkin nyt vielä paremman! Ja toki valoitus ja värisäädöt saattavat vaikuttaa kuvien puolella tähän :-)

   Poista