8.6.2016

AINA EI OO HYVÄ PÄIVÄ


Mulla ei ollut tänään niin hyvä päivä, kun mitä voisi toivoa. Oma kokemattomuus keittiötyössä, koti-ikävä ja huono asenne vei voiton. Huonolla asenteella tarkoitan sitä, että en pystynyt tsemppaamaan itseäni huonoista ajatuksista pois. Viime päivinä mulla on vaan ollut töissä tyhmä ja hyödytön olo. Tahtoisin pystyä olemaan hyvä, paras versio itsestäni, mutta tässä työssä siihen on vielä jonkun verran matkaa. Pyrin kuitenkin siihen, että en näyttäisi huonoa fiilistä ulospäin, mutta tänään muutaman kerran jouduin puremaan hammasta, ettei kyyneleet valahtaisi pitkin kasvoja. Mutta se on ihan ok - pitää olla huonoja päiviä, jotta osaa nauttia taas niistä hyvistä hetkistä ja fiiliksistä. Halusin tulla kertomaan näistä tuntemuksista myös tänne. Ihan vaan siksi, että ei kaikki oo aina happyhappyjoyjoy. 

Harmillisen tekstin vastapainoksi haluan jakaa onnellisen videon. Katsoin sen itsekin uudestaan ja on jo parempi mieli. Tosin mielentilaan saattaa vaikuttaa myös Victoria's Secretin alennusmyynnit, josta tein todella hyviä löytöjä haha!


4 kommenttia:

 1. Moi Riikka! Luin tän sun postauksen just oikeaan aikaan. Mulla oli nimittäin tänään hyvinkin samankaltaisia fiiliksiä, ja soimasin itseäni siitä, ettei päivä mennyt ihan putkeen. Sitten luin sun tekstin ja palasin taas maan pinnalle. :D pahoja päiviä saa ja pitää välillä olla, onneks aina tulee seuraava parempi päivä, josta osaa taas nauttia entistä enemmän! Huonoista voi vaan oppia.
  Ihana oli myös tuo video. :) oot ihan hullun rohkea mimmi kun oot tuonne lähtenyt, ihailen ja arvostan sitä avoimuutta, positiivisuutta ja elämän sennetta mikä tän sun blogin kautta välittyy. Ihanaa luettavaa, oot huippu!
  Nauti kesästä ja ajastasi siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ihana kuulla, että pystyit samaistumaan ja siis etenkin siihen fiilikseen, että ne huonot päivät ja hetket on välillä ihan ok, kunhan niistä pääsee yli :-) Toivottavasti on jo parempi mieli!

   Kiitos paljon kommentista Niina <3 Mielettömän tsemppaava - sai taas uutta puhtia tähän hommaan!

   Poista