19.5.2016

ALL I SEE IS BLUE


newport-5
newport-2
newport-13
newport-20
newport
newport-12
newport-19
newport-7
newport-18

Haha, mites tää kuvien määrä? Menikö yli haha?! Ja kaikki kuvat on otettu toissa sunnuntaina, kun otettiin auto alle ja lähdettiin ajelemaan pitkin rantateitä. Aika magee fiilis oli kyllä - hymy hiipi suupieliin useammin kuin uskaltaisi edes toivoa. Sunnutaina tuli se hyvä fiilis, josta tiesi, että kyllä täällä kolme kuukautta menee mukavasti. Hollywoodin jälkeen oli ihana päästä rentoon rantafiilikseen ja mieli helpottui. Pieni koti-ikävä on jatkuvasti sydämen päällä, mutta nää maisemat tekee siitä helpompaa. 

Asutaan täällä aivan ihanan pariskunnan kotona - meillä on omat huoneet ja kylppärit. Joka päivä ihmettelen, kuinka ihania, hyväsydämisiä ja mielettömiä tyyppejä nää on! Mitkään ylistyssanat ei riitä kuvailemaan sitä, kuinka kiitollinen oon siitä, että saadaan asua näiden ihmisten luona. 

Viime maanantaina oli eka duunipäivä ja olihan se jännittävää! Mua jännittää aina uudet jutut, varsinkin silloin, jos en koe olevani heti hyvä niissä. Oon vähän sellainen tyyppi, että jos teen jotain, haluan olla paras versio itsestäni ja kehittää taidot viimeisen päälle hyviksi. Työpäivät menee nopeasti uutta oppiessa ja Veeran sanoin "keittiössä on aina jotain, mitä voi tehdä tai siivota", eli hommia riittää! Meillä on alustavasti torstait ja perjantait vapaita, mutta muuten työpäivät ovat klo 8-16 mittaisia. Eli aika kiva juttu, kun saadaan iltapäivät vapaaksi. Varmasti tähän tulee muutoksia ja poikkeuksia, mutta alkuun mennään tällä! 

Kaliforniaan ja etenkin Orange Countyn alueelle tuleville voin vinkkasta, että Costa Mesan alueella on sellainen ostoskeskus/ravintolarykäelmä kuin The CAMP, joka on tosi symppis paikka ja meidän ravintolakin on siellä. Old Vine Cafe äänestettiin just koko Kalifornian parhaaks aamupalapaikaksi!! Ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi siellä on muutama symppis putiikki (varsinkin Pürre ja SEED People's Market) ja tien toisella puolen on pieni kauppakeskus nimeltään LAB, josta löytyy myös pieniä ja erilaisia kauppoja :--) 

Huh kuinka pitkä teksti! Huomenna nukun hieman pidempään ja nautin kahden päivän vapaista JIIIHAAA! Aion myös ottaa kameran matkaani ja kuvata enemmän. 

Snapchat @Riikkakuu
Instagram @rriikkka 2 kommenttia:

  1. Wautsi mitä kuvia! Kyllä noita ihan mielellään katselee isommankin kasan :) Upeat maisemat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kyllä täältä löytyy niin kivoja kuvattavia maisemia, että jatkossakin tulee vähintään yhtä iso kasa fiilistelykuvia per postaus :--D

      Poista