9.2.2016

LAST WEEKEND x HELSINKI


IMG_1488
IMG_1432
IMG_1482
IMG_1481
IMG_1483
IMG_1485
IMG_1484

Viikonloppu vietettiin Helsingissä. Paras tapa ottaa irtiotto arjesta vaikka meilläkin arki toimii ja mikään ei ole huonosti on poistua kotikaupungista. Oli se muu paikka sitten mökki tai toinen kaupunki - on helpompi jättää arkiset ajatukset kotiin. Mulla oli myös Gaijiniin lahjakortti, joka kuumotteli laukun pohjalla mutta en kuitenkaan ottanut yhtään kuvaa sieltä?! Meidän ystävillä on muuten aivan ihana koti ja sanoisinkin, että tuo alin kuva on paras kohta sieltä. Niiiiin hieno tiiliseinä ja kauniit värit! 

Ystäviä, ruokaa ja monta kippistelyä, siitä oli viime viikonloppu tehty. Varsinkin noista kippistelyistä haha! Luulenpa, että skoolattiin kaikelle mahdolliselle mitä mieleen tuli. 

Maanantaina olikin melko jäätävä paluu arkeen ja olin koulussa sekä töissä kellon ympäri. Mutta rankat huvit vaatii rankat duunit vai miten se meni? :-D Tänään oon kuitenkin saanut ottaa aamun rauhassa, sillä meen vasta illaksi töihin. Kiva kun kerkesin siivoilemaan ja first of all, kerkesin nyppimään mun kulmakarvat! VIHDOINKIN. Aloitin myös uuden kirjan lukemisen, joka on sinänsä harvinaislaatuista, koska mä en lue kirjoja. Ikinä. Nyt kuitenkin tuli sen verran mielenkiintoinen teos vastaan, että aion tehdä poikkeuksen tähän! Kirjasta vinkkasinkin jo Instan puolella, mutta varmasti myös täällä, kunhan saan sitä ensin luettua jonkun verran :--)

Tsemppiä uuteen viikkoon!


4 kommenttia:

 1. Sulla on aivan uskomattoman hienoja kuvia täällä! :)

  www.emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihan huippuja kuvia taas! :-)) Millä sä muokkaat nää? :->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvia muokkaan Aperturella ja vscocamilla :--) Mulla on aika vakiosäädökset, mitä tykkään käyttää!

   Poista