7.2.2016

ME VS. TIME


IMG_0977
IMG_0978
IMG_0981
IMG_0980
IMG_0979

Kaunis kalenteri kannustaa seuraamaan aikatauluja ja pysymään niissä. Oon ollut aina huono suunnittelemaan ja aikatauluttamaan arkeani. Tai lähinnä en ole ymmärtänyt, miksi se on tarpeen? Mutta nyt mitä "aikuisemmaksi" ja kiireisemmäksi arki kasvaa, se on välttämätöntä. Sain siskoltani joululahjaksi tuon ihanan kalenterin miten ne tontut osasikin kertoa sille, että just sellaista oon etsinyt! Ennen jokaista kuukautta on sivu omille merkinnöille, sekä tuollainen sitaatti-sivu. Tuon sivun teksti on entuudestaan tuttu, mutta sitäkin tärkeämpi.

"To live is the rarest thing in the world, most people exist, that's all"

Sain ystävältäni vinkin, että voisin käyttää värikoodeja kalenterin merkkaamisessa. Oon todella visuaalinen ihminen ja äkkäsin sen olevan superhyvä idea! Kolme väriä ja kolme merkitystä. Kalenterin merkinnät selkenee hetkessä ja itse pystyy seuraamaan helpommin, mihin aika menee.  Keltainen tarkoittaa töitä ja koulua, Vaaleanpunainen tarkoittaa parisuhdetta, perhettä ja ystäviä sekä Sininen tarkoittaa omaa aikaa. Omaksi ajaksi lasken vapaapäivät, blogiin liittyvät jutut sekä ihan vaan kotona hengailun ja jos joskus raahautuisi jumpalle. Useimmin viikot täyttyy keltaisista merkinnöistä. Yleensä yliviivaustussit on liian räikeitä ja kömpelöitä. Löysin kuitenkin pastellisävyiset viivaustussit ja kiikutin ne innoissani kassalle. Myöhemmin tajusin, että mokomat on koristeltu tribaaleilla ahahahah, ihan siis mun tyyliset!

Blogille hankin myös oman muistivihon, johon kokoan ajatuksia, ideoita ja muita mielessä pyöriviä juttuja. Saatan joskus bussissa keksiä yhden lauseen, jonka ympärille voisin kirjoittaa kokonaisen postauksen, mutta unohdan sen sitten koneen äärellä. Nyt voin kirjata kaiken heti ylös. Sama juttu kuvauspaikkojen suhteen - menen bussilla ohi ja mietin, kuinka hyvä paikka kuvata, mutta kuvauspäivinä pää lyö tyhjää. Ja ennen kuin joku kysyy, miksen kirjoita puhelimen muistiinpanoihin näitä kaikkia juttuja, täytyy sanoa ettei se tunnu itselleni luonnolliselta. Se on vähän sama kun yrittäisi opettaa isovanhemmille snapchatin ja emojien käyttöä :---D

Onko teillä jotain kalenteriin tai aikatauluttamiseen liittyviä vinkkejä tai ideoita?2 kommenttia:

  1. Herranjestas Riikka mistä noi sun vihot on <3!! Kerro heti :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo missä on palloja on ostettu Stockmannilta, mutta kalenteri on ostettu Singaporesta ja mun sukulainen on lähettänyt sen mulle sieltä. Nettikauppa sille on www.actspressions.com ;--)

      Poista