1.2.2016

BRUNCH x CAFE PISPALA


IMG_1147
IMG_1146
IMG_1148
IMG_1145


Käytiin eilen Cafe Pispalan brunssilla. Sinne kannattaa ehdottomasti tehdä pöytävaraus, sillä paikka on niin suosittu, että on melkoista hakuammuntaa mennä säkällä katsomaan josko lykästäis :-D  Me otettiin pöytä enemmänkin late brunchille, sillä varaus oli vasta puoli kaksi. Paikka oli aivan tupatentäynnä silloin! Saatiin paikka ikkunan viereltä ja ai että oli idyllistä! Meidän viereisessä pöydässä istui tyttö, joka oli kuin veistetty siihen tilaan! Hän hörppi teetä, kirjoitti päiväkirjaansa ja tutki ympäristöänsä. Hänellä oli iso harmaansininen neule päällä ja siihen sopivat korut. Jos olisin kehdannut, olisin kysynyt saanko ottaa hänestä kuvan! Päädyin kuitenkin mind my own business ja nautin ruoasta. Cafe Pispalasta tilataan annokset, eikä haeta buffet-pöydästä. Ja hyvä niin, eihän sinne edes mahtuisi mokomaa. Pikkuhiljaa ravintolan häly alkoi hiipumaan ja tila rauhottui. Mutta ikkunapaikoilla istuvat olivat kuin magneetin voimasta liimautuneina paikoilleen. Kuka siitä edes haluaisi nousta? Kun käytte Cafe Pispalassa, ymmärrätte mitä tarkoitan.

Tultiin melko onnellisiksi tuosta brunssista. 5/5

Miksei joka päivä ole brunssipäivä? 

8 kommenttia:

 1. Oi minkä näköset annokset ja paikkakin varmaan aika jees! :D Nyt viimein alotan tekemään listaa paikoista, joihin pitää päästä ja tää saa kunnian olla ensimmäisenä ;D Kiitos Riikka vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä yks Tampereen helmistä :-) Hei ihan sairaan hyvä idis kerätä listaa "i must go here"-kahviloista tai ravintoloista! Mä ainakin oon sellainen, että kun pitäisi keksiä nopeesti joku paikka, niin mun päässä hakkaa apina lautasia yhteen hahaha :--D Kiva olla avuksi! Kiitos itsellesi ideasta! ;-)

   Poista
 2. Oi nam hei! Ite oon asunu Mansessa / sen lähellä melkein koko elämäni, mutt en oo ikinä käyny tuolla!! Pitää kyllä käydä :O ! Ps. Sun blogi on niin ihana ja ite manselaisena on ihana katella tuttuja paikkoja! Oot niin huipun oloinen tyyppi että olisit varmasti loistavaa kahviseuraa! :-D :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Cafe Pispala on aika uusi, joten ei sinänsä ole ihme, jos et vielä ole kerinnyt korkkaan! :-)
   Kiitos paljon kommentistasi, kiva kuulla että tykkäät! <3 Olis ihanaa keritä enemmän kahvittelemaan, tampereella on paljon muitakin kahviloita, joissä täytyisi ehdottomasti käydä :--) Koulu ja työt on olleet vaan niin niskan päällä, että nykyään on luksusta keretä kahvikupin äärelle.

   Poista
 3. Heippa! Kiinnostais tietää mitä kautta teit pöytävarauksen? oon kuvitellu ku paikka on niin pieni ettei pöytävarauksia juuri oteta mutta kiva juttu jos noin on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Siis taisin ihan facebookista tai netistä etsiä puhelinnumeron ja soitin :-) Brunssille pöytävaraus on nimittäin ehdoton, jos haluaa sinne päästä!

   Poista
 4. Miten en monta vuotta Tampereella asuneena oo kuulukkaan kyseisestä paikasta :O Näyttää kyllä just sellaselta mistä ite tykkäisin. Täytyy siis ehottomasti käyä tuoki tsekkaan :)
  -Juuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi Cafe Pispala avas ovensa vasta toissakesänä, joten varmaan siksi jäänyt huomioimatta. Ei hätää siis! :-) Hei todellakin käy tsekkaan ja tuu kertomaan, että mitä tykkäsit! <3

   Poista