8.1.2016

ZUII

IMG_9880

IMG_9883
IMG_9884
Niin...Kun puhuin siitä, että minähän en meikkipostausta tee :--D Mutta tätä ei lasketa, koska haluan ihan omasta tahdostani tuoda esiin yhtä mun lempparimeikkiä tällä hetkellä. Nimittäin tuo poskipuna! Herramunjee se on täydellistä! Kyseessä on siis Zuiin poskipuna sävyssä "Peach". Kuvaparissa on vain siis poskipunan verran eroa. Vasemmassa kuvassa ei ole ollenkaan poskipunaa ja oikeassa kuvassa on kevyt sipaisu. Ainakin omaan silmääni ero on pieni, mutta merkittävä. Hahaha tää olis just sellainen juttu, jota miehet ei tajuais, saati sitten näkis. Tein itseasiassa pikkutestin. Ei huomannut mitään eroa. 
Mutta täytyy sanoa, tää poskipuna teki muhun vaikutuksen. Tekee joka päivä, kun sipaisen sitä kevyesti poskilleni. Sanotaanko näin, että luonnonkosmetiikka alkoi kiinnostamaan. Tämäkin Zuiin poskipuna on tehty kukkien terälehdistä. I mean WHAT? Kuinka siistiä! 
Mitä fiiliksiä luonnonkosmetiikkaan? Oon ennen ollut melko plusmiinusnolla-mielin, mutta nyt alkaa kelkka kääntyä sinne plussan puolelle! 

12 kommenttia:

 1. AH, näyttää niiiiiin hyvältä! Freesi! :-*

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo sävy. :) Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja etenkin ihonhoitotuotteita olen paljonkin testaillut/ käyttänyt siltä saralta. Uskon, että luonnonkosmetiikka sopii minulle ja iholleni juuri parhaiten. Zuii on merkkinä siinä mielessä vielä vieras, että olen siitä lukenut, mutta omakohtaisia kokemuksia ei ole, vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo Peach-sävy on kuulemma kaikista suosituin :-) Okei, kiva kuulla muitakin positiivisia kokemuksia luonnonkosmetiikasta! Kannattaa ainakin tuo Zuii tsekata ja testailla.

   Poista
 3. Kukan terälehdistä??? :D Mistä tuota jumalten tavaraa saa, haluan kokeilla! :D

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kyllä! Kukkien terälehdistä! Tampereen seudulla suuntaisin Keidas by Lumoon testailemaan tuotetta, mutta netistä esimerkiksi:

   http://www.naturalgoodscompany.com/poskipuna-peach-zuii.html

   http://kauppa.jolie.fi/product/494/zuii-poskipuna-peach

   Poista
 4. Wau,näyttääpä upeelta! Mäkin haluisin tietää, mistä tuota saa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun arki-lookista on tullut niin paljon hehkeämpi tuon poskipunan ansiosta :-D
   Tosiaan, Tampereelta tiedän Keidas by Lumon, jossa itse tutustuin tähän tuotteeseen. Mutta nettikauppoja kannattaa myös tutkia.

   Esimerkiksi
   http://kauppa.jolie.fi/product/494/zuii-poskipuna-peach

   Poista
 5. Zuii on ihana<3 Ja kyllä on ero!!

  VastaaPoista