7.1.2016

NYT SITTEN

IMG_9867
IMG_9868


Riittäis nämä pakkaspäivät perhana :--D Musta tulee ihan hyödytön, kun palelen. Oikeesti sellainen saamaton vätys! Jotenkin tää kylmyys menee ihan tunteisiin ja ainoa asia, mitä pystyn ajattelemaan on että pääsispä peittojen alle. Nyt oon yrittänyt skarpata ja pitää itteni liikkeellä. Tosin haluan myös ottaa aikaa kotona hengailulle, sillä kun koulu alkaa, se ei ole enää itsestäänselvyys. 

Tein muuten elämäni ensimmäisen 2nd hand löydön! Siis oikean LÖYDÖN! Heti kun pakkasukko hellittää tuota tiukkaa otettaan, otan siitä kuvat tänne. Tällä hetkellä kuvaaminen ulkona ei nimittäin tule kuuloonkaan. Ainakaan mulle. Nostan hattua kaikille niille, jotka näyttää kylmyydelle huithait ja lähtee kuvaamaan. Siis maailman isoin hatunnosto. Hyvä vinkki muuten kaikille ketkä palelee, vaihtakaa parisängyn lakanat. HUHHUH. Melkoinen urheilusuoritus :--D


8 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihan totta, että parisängyn lakanien vaihdossa tulee KUUMA :D Mä hirveesti haluisin kuvaamaan, mutta viime kuvausreissulla sain pienen flunssan alun (joka on kyllä jo tujulla hunajateellä aika hyvin selätetty) enkä taida vielä uskaltaa. Onneksi viikonloppuna pakkaset tippuu jo puoleen nykysestään, toivottavasti ainakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, pikku flunssa pääsi niskan päälle, kun viimeksi kekkuloi ulkona kuvaamassa! Ota säkin ihan iisisti, ettet tuu kipeemmäksi :-) Hahaaa vaikka tippuu puolella niin se on mun mielestä silti liikaa! En tykkää kylmästä. En yhtään.

   Poista
 2. Hahah, olenkohan mä ainoa, jolle lakanoiden vaihto on ihan iisipiisihomma? :D Mä lähdin -22 asteessa kuvailemaan(ei tarvitse nostaa hattua haha), eikä se kyllä ollut herkkua! Kyllähän sitä sai uusimpaan kuvahaastepostaukseen kauniit matsut, mutta millä hinnalla?! Nakit jäässä ja hytisin seuraavat pari tuntia villapuserossa kahden peiton alla... Taisi olla viimeinen kerta :D Eipä tuolla ulkona kauheammin kyllä muuta ajattelle kuin seuraavaa lämmintä sisätilaa, hurr. Toivottavasti nämä pakkaset hiipuvat kohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa olet :--D Voit kertoa vinkkejä, miten lakanoiden vaihdosta helppoa!

   ÄÄÄK mä en pystyis lähtemään eli tosiaan nostan hattua! Mutta mitäpä tunnollinen bloggaaja ei tekisi hyvien kuvien eteen? Toivotaan kuitenkin, että seuraavan kerran kun lähtee uhmaamaan kuvausolotiloja, ei olis näin kylmä :-)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia♥!
  On tuo pakkanen kyllä jo aivan hullua, menee luihin ja ytimiin. Jäässä oli jo ovesta ulos astuessa, ja reidet huusivat kirjaimellisesti apua jo 100 metrin kävelyn jälkeen :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Ne on todella pikaisesti otettu -15 asteen pakkasessa ja silloinkin meinasi itku tulla haha!
   Kiva kuulla, että täällä on muitakin pakkasta sietämättömiä ihmisiä :-D

   Poista
 4. Haha, nostelen myös hattua kaikille hulluille! :D vaikka kuinka tekisi mieli, niin ei vaan pysty kuvailemaan tuolla (eikä kyllä muutenkaan valoisaan aikaan juuri pysty). Onneksi tämä tästä vähän (ehkä) lämpenee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Ja ulkona on ihan mielettömän kaunista ja sais upeita kuvia....MUTTA ei vaan pysty :--D

   Poista