19.1.2016

HAPPY AND RELAXED

IMG_0379
IMG_0325
IMG_0378
IMG_0377
IMG_0380
IMG_0284

Huh vitsit! Ihan mahtava viikonloppu takana! Mulle annettiin mystinen "määräys", että pyytäisin töistä vapaaksi päivät 15.-17.1 ja minä tein työtä käskettyä. Viikonlopun yllätykseksi paljastui ajanviettoa ystävien kanssa rentoutuen. Mutta enpä olisi uskonut, kun lauantaina mökin ovikello soi, että sieltä tulee meille kokki illaksi! Täydellisesti valitut viinit ja kuuden ruokalajin menu joka sisälsi muun muassa sienikeittoa, kuhaa, peuraa, pannacottaa piti meidän suupielet korvissa koko illan. Vaarallista alkaa muistelemaan, mitä kaikkea ihanaa syötiin, sillä tulee auttamatta nälkä haha :-D

Oon kyllä älyttömän onnellinen ja kiitollinen näistä tyypeistä, kenen kanssa viikonloppua vietettiin. Täytyy sanoa, että on harvinaista löytää toinen pariskunta tai neljän porukka, jonka kanssa on helppo olla ja kemiat osuvat täysin kohdilleen. Sen takia tuollaiset viikonloput on täydellisiä, sillä ei tarvitse miettiä mitään ylimääräistä tai stressata mistään. Voi keskittyä olennaiseen. Oon yhä hämilläni, kuinka pojat yllätti meidät ihan täysin ja järjesti koko jutun. Niin upeeta! 

Maanantaina heräsin jälleen todellisuuteen ja vietin klo 9-16 koulussa ja klo 16-20 töissä! :--D

//Blogi on ollut hiljainen, mutta niin on ollut kamerakin. Tänään laitettiin Millan kanssa kamera laulamaan, mutta tuntuihan se hieman masokistiselta. Oon äärimmäisen huono kestään kylmää ja tänään oikein ylitin itseni! :-D Kiva kuitenkin nähdä, että täällä on ollut paljon liikennettä! Kuvien puolesta päivitän aktiivisemmin instagramia, josta mut löytää nimimerkillä @rriikkka


12 kommenttia:

 1. VAU! Upeita kuvia ja kuulostaa mitä upeimmalta viikonlopulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Viikonloppu oli upea, sillä harvoin tollaiset reissut on noin onnistuneita. Talvikin laittoi parastaan, niin oli hienot maisemat!

   Poista
 2. Apua ku ihanan näköisiä kuvia! Harvoja kuvia joissa talvi näyttää oikeesti houkuttelevalta, eikä synkän masentavalta.. Ja niin kaunis sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kerrankin talvi myös tuntui ihanalta! Kiitos :--)

   Poista
 3. Ei vitsi miten ihanalta näyttää ja kuulostaa! <3

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä melkosen ihana viikonloppu! :-)

   Poista
 4. Eikä! Uskomaton ylläri! :) Mulle riittäisi jo pelkkä poreamme, mutta että kokkikin vielä. Ruudun toisella puolen on varmasti hyvin tyytyväinen ja onnellinen likka noin upea viikonlopun myötä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat oli pistänyt ajatusta peliin <3 Oot aivan oikeassa, täällä on aikamoisen onnellinen ja tyytyväinen likka! :--) Ja energiatasot taas ihan huipussaan!

   Poista
 5. Siis ei hitsit, ihana ylläri !! :D ♥ ja upeat kuvat !

  VastaaPoista
 6. Eikä, mistä tuommoisia miehiä saa? ;) ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää tiiä!!!! Varmaan hyvää karmaa tai jotain :--D kiitos!

   Poista