23.11.2015

SISÄPIHOJEN AATELIA

IMG_0816

IMG_7762
IMG_7759
IMG_0817

Neule, farkut, huivi Cubus / Takki Carlings / Kello - Gant / Kengät Vamos / Laukku RLL

Kuvat - Milla
Edit - Minä

Siis hitsiläinen, jos saisin valita itselleni sisäpihan, se olis tämä mikä näissä kuvissa :-D Tampereella on melko harvakseen tällaisiä timantteja tai sitten en ole katsonut tarpeeksi tarkkaan. Mun mielestä aika kiva ja erilainen kuvausmiljöökin. Mun on välillä hankala olla kuvissa, kun mulla ei kuitenkaan oo mitään sen kummempaa kategoriaa koko blogille. Teen just sitä, millä tuulella oon ja mistä tulee hyvä mieli. Mulla on kuitenkin niin simppeli ja perustyyli, että en ehkä pystyisi tai haluaisi olla asupainoitteinen postauksissa. Tärkeempää on saada kuviin hyvä fiilis ja siistit värit yms. 

Näissä kuvissa mulla on päällä mulle tosi arkiset vaatteet! Oon todenteolla kiinnittänyt materiaaleihin huomiota ja tuo neule on 100% puuvillaa ja aivan ihana päällä. Varsinkin töissä se on ollut tosi miellyttävä, kun ei hiosta ollenkaan :-) Oon ottanut opikseni, kun joskus tosi kiireisenä päivänä on ollut keinokuituja päällä ja voin kertoa....IHAN KAMALAA! Ei kiitos! Paljon varmempi olo tehdä töitä, kun ei hikoile kuin sika! Miksi tällainen sanonta on? Hikoileeko siat?

Sitten on vielä hieman ilmoitusluontoista asiaa. Blogin ulkoasu tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa aika paljon, mutta sisältö ja luonne pysyvät samana! Yksinkertaisesta ja simppelistä lookista en luovu, mutta sanotaanko että pian blogin uusi ulkoasu kuvastaa enemmän sitä mitä mäkin oon :-) Oon aika innoissani tästä! Voi olla, että blogi on suljettuna pari päivää muutosten takia, mutta ilmoittelen siitä tarkemmin, kun aihe on ajankohtaisempi.

Ihanaa alkavaa viikkoa :-*

10 kommenttia:

 1. Minusta usein juuri ne tavalliset asut ovat blogien parhaimmistoa! Jatka siis ihmeessä asujen kuvaamista, täällä ainakin yksi joka niistä inspiroituu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän niihin pystyy samaistumaan helpommin :-) Kiitos, kiva kuulla! Ehkä se kameran edessä oleminenkin helpottuu!

   Poista
 2. Tykkään sun tyylistä ihan täysillä! Ja kuvat on ihan priimaa. <3 Toi sisäpiha on todella makee. Meidän piti muuttaa siellä sijaitsevaan vihreään matalampaan taloon(jos nyt tunnistan sen oikein) vuonna 2000 (!!!) mut päädyttiinkin silloin sit Armonkalliolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄÄÄ KIITOS <3 Saan nyt energiaa jatkaa samalla linjalla kun tähänkin asti! Se vihreä matalampi talo oli aivan yli-sympaattinen!!! Mutta eipä sillä talolla loppujen lopuksi ole väliä, kunhan tuntuu kodilta :-)

   Poista
 3. Oot niin suloinen noissa kuvissa! :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tuo neule on kyllä ihana. Itselläni sama ja on kyllä luottovaatteiden parhaimmistoa. :) Löysin sun blogin vasta ja on just sitä mitä oon kaivannu. Tarpeeksi paljon kaikkea erilaista, eikä liian materialismi painotteista. Oli pakko jo selata kaikki postaukset läpi hihhi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on se jo kolmessa eri värissä hahaha :--D Hei ihan superkiva kuulla, että tykkäät ja jaksoit selata kaiken läpi!!! Wou! KIITOS <3

   Poista
 5. Musta sun ulkoasu on nyt jo tosi kiva!!Mutta varmasti myös uudistusten jälkeen:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simppeliys ja perusidea jäävät, mutta tehään vähän enemmän mun näköinen ulkoasu :-) Lupaan, että tunnistaa vielä samaks blogiks !

   Poista