2.9.2015

SHADES OF GREEN

IMG_4801
IMG_4802

Paita - BikBok
Farkut - Cubus
Kengät - Nike

Kuvat - Milla
Edit - Minä

Oli niin lämmin ilta ja minä valitsin mustan pitkähihaisen. Tais olla just sellasen vuodenaika-intoilijan ajatuksenjuoksu tässä hahah :-D Mutta mun mielestä nilkkapituiset farkut sekä avonainen selkä tekee asusta kevyemmän, eikös? Naureskelin Millalle noita mun puntteja, että tuntuu siltä että olis hobitti, joka olis kävellyt miinamaan läpi. Vaikka siis tykkään hirveesti noista farkuista, niin saa aina vähän vitsailla! Paita on löytö BikBokista ja on kuulemma ollut tykätty. En yhtään ihmettele, että miksi. Aika rento, mutta ei tylsä! 


8 kommenttia:

  1. Taisitpa tulla tänään Tampereella linja-autoaseman kohalla suojatiellä vastaan. Ainaki oli kovasti sun näkönen. Tsih :)
    -Juuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollista! Matkasin nimittäin bussilla katsomaan mun siskontyttöä :-) Apua, kamalalla kiireellä oon ollut liikkellä, olisit tullut nykäisemään hihasta että hymyile vähän :-D !

      Poista
  2. Onpas tosi ihana tuo paita! Korostaa kivasti pyllyä tuo leikkaus. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan toi leikkaus korostaa hyvin pyllyä! Huomioonottaen sen, että multa sellaista ei omasta takaa ihan hirveästi löydy :-D Toi paita näytti kivalta myös korkeavyötäröisen hameen kanssa :-)

      Poista
  3. Hei! Ootko milloin ostanut noi farkut ja osaatko sanoa niiden tarkan nimen? Tosi kivat :)

    -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne kesäalesta heinäkuussa :-) Apua mikäs noiden nimi olikaan.... Ankle Alexa!! Joo se se oli! Kannattaa soittaa tai käydä liikkeessä ja kysellä tolla nimellä ja tuntomerkeillä. Voihan olla, että niitä on jäänyt jollain varastoon?

      Poista