31.8.2015

VUODENAIKA-INTOILIJAT


IMG_4722
IMG_4721
IMG_4723
IMG_4725
IMG_4724


Niin. Vuodenaika-intoilijat, tiedättehän te mitä tarkoitan? Veikkaisin, että suurin osa voi kurkata peiliin ja nähdä siellä sellaisen! Suomalaiset on siitä hassuja, että keväisin kun saamme ensimmäiset lämpimät auringonsäteet, jotka hieman sulattaa kohmeisia lumikasoja, olemme suuntamassa ulos pelkkä pitkähihainen päällä. Siellä sitten täristään, koska "NYT ON KEVÄT". Sama homma käy syksyllä, ollaan aivan intoa piukeena uusista syysneuleista ja nehän otetaan ASAP käyttöön. Ulkona on viimeiset lämpimät aurinkoiset päivät, mutta pakko saada ihanat paksut syysneuleet/vaatteet päälle. Siellä sitten hikoillaan, että ei tässä mitään "NYT ON SYKSY". Mä en ehkä tossa pukeutumisessa oo sen suurempi kiirehtijä, koska inhoon jos on kylmä tai hiki. Mutta mitä tulee kotiin.....Voivoi mä fiilistelen kynttilöitä ja tunnelmaa, pikkuvaloja ja teetä. Haluaisin makoilla vilttien alla ja nautin jos pihalla sataa vaakatasossa räntää-rakeita-jäävettä. Mutta huom, toi sääilmiö on ok vain silloin, kun itse saan olla sisällä kotona :-D 

Eilen sunnuntaina sain mainion hetken mokomaan syysintoiluun. Oli aamu, oli synkkää, ukkosti, satoi rakeita ja vettä. JIHUUU!!! Äkkiä kynttilät esiin!! Mä en kuitenkaan halua hukuttaa koko kotia ja tyhjiä tasoja kynttilöiden alle, vaan tässäkin muutama täsmäisku riittää. Kynttilöiden lisäksi kävin lauantaina töiden jälkeen hakemassa syksyisen kukkakimpun. Stockmannin vieressä oleva Kukkaikkuna oli ihanan sympaattinen ja myyjä äkkäsi heti, millaisen kimpun haluan. Boheemin ja rennon. Sellofaanit sikseen ja kukat käärittiin paperiin. Kiitos, juuri näin! :-)

2 kommenttia:

  1. Haha, toi on kyllä niin totta:D Pakko muuten kertoo, kun yks kerta ostin hervannasta kukkakimpun, niin se myyjä oli kauheesti laittamassa siihen niitä vihreitä lisukkeita (varmasti enemmän, kuin itse kukkia) ja mä olin silleen, et jätetään ne pois. pelkkiä kukkia vaan. Se myyjä vaan pyöritteli päätään ja mutisi jotain, että ihan miten haluat. Meillä ei kimppu maut kohdannu ihan yhtä hyvin:D P.S. Aivan ihana kimppu ja värit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiih!!! Se on niin harmillista kun on mielessä joku selkeä visio esimerkiks kukkakimpusta ja se ei onnistu. Been there kans haha :-D Se kukkaikkuna oli aivan ihana ja jotenkin tulee hyvä mieli ostaa ennemmin yksityiseltä kun jostain perus-sokoksesta! :-)

      Poista