7.4.2015

FAVORITES


Lempparipaikka tässä talossa. Rappusten luona olevat isot ikkunat, ei niitä voi ohittaa ilman, että pysähtyy katsomaan ulos. Pahimmassa tapauksessa jopa istahtaa noille rappusille, jolloin kaikki muu tekeminen myöhästyy. Onneksi omassa kodissa Suomessa ei ole samaa varaa, ainakaan ikkunoiden takia :-D Olisin aina myöhässä. Ja musta tulis varmana pahin naapurikyttääjä ikinä haha! Kyttääjäkuusisto. Voi olla, että joku syttyy pikkuikkunoista, mutta mä RAKASTAN tollasia isoja ikkunoita!

Muutama muu lemppari, uudet farkut ja neule! Mulla on lähes poikkeuksetta aina mustat farkut jalassa, mutta noi Zaran peruspöksyt oli niin kivat päällä, että en voinut ohittaa niitä. Ja sopiihan ne kevääseen sitten joskus, kun Suomen takatalvi hellittää.

Torstaina lähtee lento takaisin kotiin. Rakastan Singaporea, mutta vielä enemmän rakastan omaa arkea ja kotia. Vaikka se aina välillä tuntuu mahdottomalta, niin on se silti oma ja rakas. Hyppään siis mielelläni takaisin oravanpyörään (maailman ärsyttävin sana, johon en keksinyt mitäääään muuta yrityksestä huolimatta). Loma on ollut ihana ja upeita juttuja piirtynyt jälleen muistoihin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti